КЮНЕФЕ-ИЗКУШЕНИЕ -тайната на перфектното кюнефе:суров кадаиф с немско масло и моцарела от 100% мляко → Обява 7425434

КЮНЕФЕ-ИЗКУШЕНИЕ -тайната на перфектното кюнефе:суров кадаиф с немско масло и моцарела от 100% мляко
гр. София, Надежда 1 Наблюдавай

Публикувана/обновена на 19 ноември в 16:37 ч.

Доставка
Купувача
Фен ли сте на ориенталските сладкиши? Ето страхотно предложение:

Насладете се на уникалния и неповторим топъл десерт КЮНЕФЕ,

съчетание на хрупкав и сочен кадаиф,

с едновременно сладък и леко солен оттенък от размазващ вкус на разтопена моцарела,

обогатен с аромат на чисто масло и лимон!



Кюнефето е в замразен вид, готово за директно / без размразяване/ приготвяне.Съдържание: суров първокачествен фин гръцки кадаиф, плънка от френска или италианска моцарела от 100 % мляко и немско краве масло 82%.



Можете да изберете:



КЮНЕФЕ СТАНДАРТ 12 см. диаметър

Суров кадаиф/ гръцки фин /

Немско масло 82 %френска моцарела 100% мляко

В еднократна ЧИНИЙКА за печене



95гр. - 5.20 лв. /бр.



ГОЛЯМО КЮНЕФЕ 135 гр. / порция за двама/

/голямо кюнефе диаметър 15 см./

Суров кадаиф / гръцки/

Немско масло 82% Два вида Моцарели: френска и италианска

В еднократна ЧИНИЙКА за печене - 8.50 лв./бр.



КЮНЕФЕ В ЧИНИЙКА за печене се приготвя, като се пече директно във фурна на 200 градуса за 10-15 мин. и се залива със сироп 1:1 захар и вода с 1ч.л. лимонов сок в самата чинийка!



КЮНЕФЕ ПРИГОТВЯНЕ - 10 минути

на тиган:

Пригответе сироп охладен до стайна температура/1ч.чаша захар с 1 ч.ч. вода и 1 ч. лъжичка сок от лимон - ври 3-4 мин.



- Освободете от опаковката замразеното КЮНЕФЕ

- Намажете обилно с краве масло дъното на тиган

- Кюнефето се слага в тигана и се пече на горещ котлон до зачервяване / около 5-6 мин. от едната страна/

- тигана се прихлупва с равна чиния и обръщате кюнефето

- дъното на тигана се намазва отново с масло

приплъзва се суровата страна и кюнефето се връща в тигана

- Отново се пече до зачервяване

- Горещото кюнефе се залива с охладения сироп и се похлупва за 1 мин. да се задуши

- Консумира се веднага горещо!

По желание може да се гарнира с каймак или заквасена сметана, поръсено със шам фъстък или смлени орехи!



Приготвяне на Кюнефе в чинийка за печене във фурна:

Извадете чинийката с кюнефе от фризера, оставете на стайна температура за 10-на минути, през това време загрейте фурната на 200°С!

Печете около 10-12 мин. до златист цвят, /по желание може да намажете с масло отгоре, за да стане по-хрупкав кадаифа/

Заливате със сироп и 1:1 захар и вода, и добавяте една чаена лъжица лимонов сок

Консумира се горещо / може да обърнете върху равна чинийка/



Във фризер трайност на замразеното Кюнефе – 3 месеца при -12°С!



В дълбоко замразяване съхранение на – 18°C! Трайност 1 година!



Всеки може сам да си приготви Кюнефе -ориенталско изкушение и от суров първокачествен кадаиф в опаковки от 500 гр. на цена



Гръцки фин суров кадаиф - 16.00 лв./опаковка 500 гр.



Контакти: 0896727214,



e-mail: [email protected]



Айтен Алиева



Доставка за София – 4.00 лв.



Лично предаване в София, жк. Надежда 1 - спестява се заплащане на доставка!



За страната:

доставка по ЕКОНТ с наложен платеж.



Преглеждания: 79 546
Оценка 4.7 от 165 гласа.
Моля, следете за наличието/липсата на документ удостоверяващ вписването в регистрите съобразно Закона за храните към всяка обява!
Другите търсят също
Препоръчани за теб
Цена:
5,20 лв 2,66 €