КЮНЕФЕ-НАСЛАДА -тайната на перфектното кюнефе:суров кадаиф с немско масло и моцарела от 100% мляко
Фен ли сте на ориенталските сладкиши? Ето страхотно предложение:
Насладете се на уникалния и неповторим топъл десерт КЮНЕФЕ,
съчетание на хрупкав и сочен кадаиф,
с едновременно сладък и леко солен оттенък от размазващ вкус на разтопена моцарела,
обогатен с аромат на чисто масло и лимон!
Кюнефето е в замразен вид, готово за директно / без размразяване/ приготвяне.Съдържание: суров първокачествен фин гръцки кадаиф, плънка от френска или италианска моцарела от 100 % мляко и немско краве масло 82%.
Можете да изберете:
КЮНЕФЕ СТАНДАРТ 12 см. диаметър
Суров кадаиф/ гръцки фин /
Немско масло 82 %френска моцарела 100% мляко
В еднократна ЧИНИЙКА за печене
95гр. - 4.20 лв. /бр.
ГОЛЯМО КЮНЕФЕ 135 гр. / порция за двама/
/голямо кюнефе диаметър 15 см./
Суров кадаиф / гръцки/
Немско масло 82% Два вида Моцарели: френска и италианска
В еднократна ЧИНИЙКА за печене - 7.50 лв./бр.
КЮНЕФЕ В ЧИНИЙКА за печене се приготвя, като се пече директно във фурна на 200 градуса за 10-15 мин. и се залива със сироп 1:1 захар и вода с 1ч.л. лимонов сок в самата чинийка!
КЮНЕФЕ ПРИГОТВЯНЕ - 10 минути
на тиган:
Пригответе сироп охладен до стайна температура/1ч.чаша захар с 1 ч.ч. вода и 1 ч. лъжичка сок от лимон - ври 3-4 мин.
- Освободете от опаковката замразеното КЮНЕФЕ
- Намажете обилно с краве масло дъното на тиган
- Кюнефето се слага в тигана и се пече на горещ котлон до зачервяване / около 5-6 мин. от едната страна/
- тигана се прихлупва с равна чиния и обръщате кюнефето
- дъното на тигана се намазва отново с масло
приплъзва се суровата страна и кюнефето се връща в тигана
- Отново се пече до зачервяване
- Горещото кюнефе се залива с охладения сироп и се похлупва за 1 мин. да се задуши
- Консумира се веднага горещо!
По желание може да се гарнира с каймак или заквасена сметана, поръсено със шам фъстък или смлени орехи!
Приготвяне на Кюнефе в чинийка за печене във фурна:
Извадете чинийката с кюнефе от фризера, оставете на стайна температура за 10-на минути, през това време загрейте фурната на 200°С!
Печете около 10-12 мин. до златист цвят, /по желание може да намажете с масло отгоре, за да стане по-хрупкав кадаифа/
Заливате със сироп и 1:1 захар и вода, и добавяте една чаена лъжица лимонов сок
Консумира се горещо / може да обърнете върху равна чинийка/
Във фризер трайност на замразеното Кюнефе – 3 месеца при -12°С!
В дълбоко замразяване съхранение на – 18°C! Трайност 1 година!
Всеки може сам да си приготви Кюнефе -ориенталско изкушение и от суров първокачествен кадаиф в опаковки от 500 гр. на цена
Гръцки фин суров кадаиф - 16.00 лв./опаковка 500 гр.
Контакти: 0896727214,
e-mail:
[email protected]
Айтен Алиева
Доставка за София – 4.00 лв.
Лично предаване в София, жк. Надежда 1 - спестява се заплащане на доставка!
За страната:
доставка по ЕКОНТ с наложен платеж.