Малиново вино

гр. Хасково, Център Публикувана/обновена днес в 09:35 ч.
Доставка
За сметка на продавача

Младо малиново

вино - Реколта 2017. Натурално, произведено изцяло от малини от сорта Български

рубин. Свежо, изключително ароматно и пивко. Алкохолно съдържание: 12.5 об. %.

Приятен полусладък вкус. НЕ СЕ ДОБАВЯТ

захар и спирт, използва се изцяло остатъчната сладост на плода. БЕЗ изкуствени

ароматизанти, овкусители и оцветители. Богато е на

антиоксиданти и витамин Ц. Виното е

стабилизирано само чрез студ. Не се използват никакви консерванти и химични

стабилизатори.

При поръчка го

разливаме в 1, 2 или 3 литрови полимерни бутилки за съхранение на вино.

БЕЗПЛАТНА

ДОСТАВКА при поръчка над 10 литра.

Производственият процес започва с внимателно подбиране на оптимален момент за беритба на плодовете при достатъчно високо съдържание на фруктоза и понижено водно съдържание, за да се съсредоточат максимално естествените плодови аромати и цвят. За винифициране се използват вече презрелите плодове, в които естественият процент влага е понижен, а вкусово-ароматните характеристики са максимално наситени.
Суровините за производство на виното се осигуряват от собствени овощни насаждения в района Харманли. Това позволява максимален контрол и селекция на качеството на плодовете. За производство на вино НЕ се допускат плодове с влошено вкусово състояние, или загнили и развалени такива с цел максимално високо органолептично качество на получения плодов сок и защита от бактериални или плесенни замърсявания на продукцията.
Преди пристъпване към същинския ферментационен процес и превръщането на плодовия сок във вино, плодовата каша се подлага на прецизно подбран температурен режим на охлаждане, целта на който е максимално извличане и съхраняване на фините плодови нотки. Същевременно част от плодовата захар (фруктоза) се превръща в поливалентни алкохоли, които придават сладкия вкус на бъдещото вино.
Това прави виното изключително подходящо за консумация от хора, избягващи приема на захар, както с диетични цели, така и с други здравословни цели.
В последствие, за да се превърне плодовият сок във вино, той се подлага на контролирана ферментация със специална
селекция дрожди, които превръщат остатъка от плодовата сладост в алкохол.
Младото вино НЕ се избистря и стабилизира чрез химически реагенти и стабилизатори.
По стара занаятчийска технология, бистротата му се постига само чрез студ и търпеливо изчакване.
Във виното НЕ се добавят никакви консерванти. Негов естествен антиоксидант се явява високото съдържание на натурален витамин Ц.
Вината са с тествано висока концентрация на ресвератрол, антоциани и други антиоксиданти, изключително полезни в борбата със свободните радикали и преждевременното стареене.



Преглеждания: 11 747
Обяви на потребителя Даниела Димитрова Виж всички 8 обяви
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена: 5,90 лв
Покажи телефон08XX XXX XXX (покажи)
1997 рейтинг
Даниела Димитрова
В Bazar.BG от 06 септември 2013
8 обяви на потребителя