Доставка с Еконт
61

Лампи за баня

  Галерия   Списък   
Забранена търговия! Турция ударно изнася за Руската федерация като за последно
Забранена търговия! Турция ударно изнася за Руската федерация като за последно
преди 44 минути
Атанас Славов очаква до месец да са готови промените в Конституцията
Атанас Славов очаква до месец да са готови промените в Конституцията
преди 38 минути
Текуща категория: Обяви за Лампи за баня
Оценете обявите за “Лампи за баня”
Оценка 3.5 от 2 гласа.

Какви лампи за баня можем да изберем?

Има толкова детайли, които трябва да обмислите при планиране на ремонт на банята, че осветлението обикновено е сред последните, за които се сещате. Но то далеч не е маловажна подробност, тъй като от него до голяма степен зависи настроението ни в това помещение.

Kакви видове осветление за баня можем да изберем

  • общо. Може да се осветява с една обща лампа, която трябва да е достатъчно мощна. Когато вземате душ, помещението се изпълва с пара, така че ако и светлината е по-слаба, резултатът ще е усещане за сумрак;
  • локално. Може да монтирате такова над или около огледалото, за да го използвате при миене на зъбите или бръснене. Може да има отделно осветително тяло над душ кабината, ваната и т.н.;
  • декоративно. Обикновено е с приглушена светлина и се включва по желание, за да осветява конкретна ниша с картина или ваза. Или пък да служи като романтична атмосфера при вземане на вана.

Колко ярко трябва да е осветлението

В зависимост от големината на помещението варира и мощността на лампите. Ако то е около 2 кв.м., общата осветеност е добре да е около 100W при крушка с нажежаема жичка и съответния еквивалент при Led вариантите. Работното осветление около огледалото е добре да е с обща мощност 75W.

Във ваша полза работи фактът, че както огледалото, така и гладката повърхност на плочките отразяват светлината.

Защо да изберем Bazar.bg

Сред обявите на нашите страници ще откриете отлични възможности да обновите влагозащитените осветителни тела в своята баня. Сред тях са:

  • аплици;
  • led сензори;
  • плафони;
  • огледала с подсветка;
  • луни и др.

Онлайн е лесна както поръчката, така и доставката. А цените за нови и отлично запазени модели са изключително атрактивни. Не пропускайте изгодните възможности! Вашата баня заслужава тази инвестиция.