Доставка с Еконт
47

Лампи за баня

Премиерът се явява пред Народното събрание заради Шенген
Премиерът се явява пред Народното събрание заради Шенген
преди 42 минути
Проф. Николай Габровски се среща с „Продължаваме промяната”, ДПС и „Възраждане”
Проф. Николай Габровски се среща с „Продължаваме промяната”, ДПС и „Възраждане”
преди 37 минути
Текуща категория: Обяви за Лампи за баня
Оценете обявите за “Лампи за баня”
Оценка 5 от 1 глас.

Какви лампи за баня можем да изберем?

Има толкова детайли, които трябва да обмислите при планиране на ремонт на банята, че осветлението обикновено е сред последните, за които се сещате. Но то далеч не е маловажна подробност, тъй като от него до голяма степен зависи настроението ни в това помещение.

Kакви видове осветление за баня можем да изберем

  • общо. Може да се осветява с една обща лампа, която трябва да е достатъчно мощна. Когато вземате душ, помещението се изпълва с пара, така че ако и светлината е по-слаба, резултатът ще е усещане за сумрак;
  • локално. Може да монтирате такова над или около огледалото, за да го използвате при миене на зъбите или бръснене. Може да има отделно осветително тяло над душ кабината, ваната и т.н.;
  • декоративно. Обикновено е с приглушена светлина и се включва по желание, за да осветява конкретна ниша с картина или ваза. Или пък да служи като романтична атмосфера при вземане на вана.

Колко ярко трябва да е осветлението

В зависимост от големината на помещението варира и мощността на лампите. Ако то е около 2 кв.м., общата осветеност е добре да е около 100W при крушка с нажежаема жичка и съответния еквивалент при Led вариантите. Работното осветление около огледалото е добре да е с обща мощност 75W.

Във ваша полза работи фактът, че както огледалото, така и гладката повърхност на плочките отразяват светлината.

Защо да изберем Bazar.bg

Сред обявите на нашите страници ще откриете отлични възможности да обновите влагозащитените осветителни тела в своята баня. Сред тях са:

  • аплици;
  • led сензори;
  • плафони;
  • огледала с подсветка;
  • луни и др.

Онлайн е лесна както поръчката, така и доставката. А цените за нови и отлично запазени модели са изключително атрактивни. Не пропускайте изгодните възможности! Вашата баня заслужава тази инвестиция.