Доставка с Еконт
336

Спортни колички

Гърневски: Борисов пак ще е премиер
Гърневски: Борисов пак ще е премиер
преди час и 12 минути
Борисов е с COVID-19
Борисов е с COVID-19
преди 2 часа и 39 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Спортни колички
Оценете обявите за “Спортни колички”

Те са истинска мания за почти всяко момченце, че и за много от момичетата. Трябват ли Ви нови модели колички за да попълните колекцията?

Какво представляват колекционерските колички

Колекционерските спортни колички са умалени модели коли. Те са точни копия, изработени от метал и са изключително издръжливи. Размерите им варират според мащаба на умалението. Може да ги срещнете в мащаби от 1:64 (с дължина около 7 см) през 1:43 и 1:24 до 1:18 (с дължина приблизително 25 см). Сред производителите на колекционерски спортни модели са Maisto, Matchbox и други.

Какви марки и спортни колекционерски модели ще открием

  • BMW;
  • Ferrari;
  • Mercedes;
  • Audi;
  • Ford;
  • Skoda и др.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Ако Вашето дете е фен на спортните колички, със сигурност се опитва да направи колкото може по-голяма колекция от тях. Без значение дали от нея липсва някой модел на Мерцедес, Ферари или Ауди, в каталога на Bazar.bg ще откриете най-разнообразни предложения. Видовете на макетите са безброй: с отварящи врати, състезателни, комби, за сглобяване, с ремаркета или други допълнителни части и т.н.

Разгледайте онлайн обявите в Базар.бг! С нас имате възможност да обогатите колекцията на своето дете изгодно и с неограничен брой макети. Качествените железни коли играчки Ви очакват на отлични цени.