Уред за шпиковане на месо
Окрехкотява лесно месото.
Прорязва тесни канали за проникване на топлината в месото, които осигуряват равномерно запичане при различни дебелини.
Осигурява по-дълбоко проникване на маринати и натривки.
Подобрява вкуса и текстурата на всички видове месо и разфасовки, риба и птици.
Без загуба на естествени сокове.
Намалява времето за готвене с до 40%.
Идеален за говеждо, пилешко, свинско, телешко, пуешко и дивеч.
Прецизни, остри и неръждаеми шипа.
Високопроизводителен пружинен механизъм на шиповете.
Защитен пластмасов капак за удобно съхранение и безопасност.
Подходящ за съдомиялни машини
Цвят: Случаен!
Размери:
Дължина: 19.5 см
Диаметър: 5.0 см
Материал: Корпус от ABS пластмаса, Шипове от неръжаема стомана