ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби

Дисководещ (DJ) Йордан Георгиев, най-ниски цени

Здравейте, уважаеми дами и господа!

Имам огромното удоволствие да Ви се представя: казвам се Йордан Георгиев – професионален дисководещ (тел. 0888464436) с много богат опит при озвучаване и водене на сватбени тържества, абитуриентски балове, кръщене, годишнини, юбилеи, фирмени партита, детски партита, както й много други тържества. Озвучаването извършвам със собствена професионална апаратура и аксесоари към нея. Отделно предлагам използването на професионални светлинни ефекти и пушек машини, само по Ваш избор. Собствен транспорт до мястото на Вашето тържество. Също така предлагам и следните други услуги: видео заснемане и фотографиране, обработка и монтаж на съответния материал с професионална цифрова (HD) техника – 4К. Отпечатване на обложки и печат върху оптичния носител, само по Ваш избор. Изработка на фото книги с меки и твърди страници и с меки и твърди корици. Различни видове украси за Вашето сватбено или друг вид тържество – калъфи за столове, драперии, покривки, панделки, цветя, надути балони с въздух или с хелий, както и много други аксесоари. Цените на предлаганите от мен услуги са достъпни за всеки джоб. Можете да ми оставите съобщение и аз ще се свържа с Вас. Повече информация за предлаганите от мен услуги можете да научите на ел. страница: djjordangeorgiev.com.
1. За озвучаване и водене на сватбени тържества с апаратура - мощност до 1000 W, на територията на гр.София, цената е 330 лв. за 5 часа. OVERTIME – 70 лв. на започнат час.
2. За озвучаване и водене на банкети, изпращания на абитуриенти, балове, годишнини, фирмени партита, кръщенета, както и други тържества с апаратура – мощност до 1000 W, на територията на гр.София, цената е 180 лв. за 4 часа. OVERTIME – 50 лв. на започнат час.
3. За озвучаване и водене на детски партита с апаратура – мощност до 1000 W, на територията на гр.София, цената е 100 лв. за 2 часа. OVERTIME – 50 лв. на започнат час.
4. За озвучаване на семинари, събрания, митинги и др. – цената се определя от необходимата мощност на апаратурата, продължителност на мероприятието, вида и броя на микрофоните.
5. За използване на различни професионални светлинни ефекти през цялото времетраене на тържеството – 160 лв.
6. За използване на 1 бр. пушек машина при посрещане на младоженци и за първия танц на младоженците – 50 лв.
7. Описаните по-горе цени са валидни само за тържества, които се провеждат на територията на гр.София.
8. За тържества или мероприятия, които се провеждат извън територията на гр.София се включва цена за транспортни разходи, която е в размер на 0.80 лв. на километър в двете посоки. Поемам ангажименти само след капариране за предпочитаната от Вас услуга.
Дисководещ (DJ) Йордан Георгиев, най-ниски цени, снимка 2
Преглеждания: 2 119
Още обяви в Bazar.BG