Доставка с Еконт

НИТРИТНА СОЛ ЗА КОЛБАСИ . АВСТРИЯ 0.5-0.6%. ОБВИВКИ ЗА КОЛБАСИ. → Обява 19405011

НИТРИТНА СОЛ ЗА КОЛБАСИ . АВСТРИЯ 0.5-0.6%. ОБВИВКИ ЗА КОЛБАСИ.
гр. Панагюрище, Пазарджик Наблюдавай

Публикувана/обновена на 18 април в 17:26 ч.

Доставка
Купувача
МОЖЕМ ДА РАБОТИМ САМО С ЕКОНТ







1. Нитритна







сол - Австрия. Виж! -







www.kolbasivanko.blogspot.com







За месни консерви, колбаси и всякайви сушени деликатеси







.Цена 3.60 лв.за 1кг. Разфасовка







в пликове по 2 кг.ДЕЙСТВА КАТО







- консервант







действа анти-микробно против микроорганизмите на ботулизъма, салмонелата, стафилококите







и др., потиска действието на токсикогенните пласени. Точно това й







действие е особено полезно при приготвянето на домашни сурово сушени колбаси. Без







да навлизам в подробности, но при домашни условия колбасните изделия







често висят на терасата и т.н., т.е. в изобщо рискова среда.· Увеличава







срока на годност на готовото изделие.· Подобрява







цвета на месните изделия – придава хубав розово-червен цвят, като без нея месните







изделия просто стават сивкави.· Действа







като антиоксидант – забавя процеса на окисляване на мазнините в месото, не







позволява да придобият леко горчив вкус и се осоляват по-добре.







2. Финно обработени калибровани Телешки







черва -Austria Wien







36-38 мм -







10 м. 7.99 лв.







Вакуумирани опаковки по 30м.







3 Свински черва, калибровани за луканки -







20 м.- 8,50 ЛВ. -Austria Wien







4. Колагенови обвивки ф 55-







Рролки по 30 м - 36 лв.







5. Колагенови обвивки ф 45-







Ролки по 30 м - 30 лв







6. КОЛАГЕНОВИ ОБВИВКИ ДО Ф 95 - 2.50 ЛВ 1 М.







Мрежа до ф 120 - 1 м. - 1,50 лв







Мрежа до ф 280 - 2,60 лв„







6. КОЛАГЕНОВИ ТОРБИ ЗА БАБЕК 2.50 ЛВ







събират 1 кг. месо.







Естествени







закваски за месо. .Цена 3.60







лв. за 10 кг месо.







7. Итлиански подправки за месо *кайма







за 10 кг. - 130 гр без сол - 3.60 лв.







-съдържат 3







вида пипер, антиоксидант/витамин С /, билки идруги







подправки, които създават неповторимия аромат на италианския колбас. /Италиански







сладък риган, червен босилек, розмарин, чубрица и други билки/-за колбаси







-за сушени







меса1..







- ЧЕРЕН ПИПЕР - 100 ГР. 2.80 ЛВ.







-КИМИОН - 100 ГР. 2.90 ЛВ.







- БЯЛ ПИПЕР - 100 ГР. 3.80 ЛВ.







ПРЯСНО СМЛЕНИ.







8. Колбасарски канап - 2.80 лв. 1 кълбо.







Австрийската нитритна сол се прави от изключително чиста вакуумно изпарена сол от планините на Залцкамергут-Бад Ишл и Халщат(райони, които са в списъка с обекти на световното културно и природно наследство на Юнеско). Тя е произведена в благоприятна и устойчива околна среда по естесвен начин. Производството e напълно автоматизирано и е едно от най-модерните н Европа.



Преглеждания: 30 107
Оценка 4.5 от 230 гласа.
Още обяви в Bazar.BG
Интересни предложения: Домашни хлебопекарни Благоевград
Цена
Цена:
3,60 лв
Иван
В Bazar.BG от 14 април 2015г.
Последно активен днес в 08:30 ч.
15 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!