Доставка с Еконт

№ 1818 Филип Шелби → Обява 24489968

№ 1818 Филип Шелби
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 30 април в 10:23 ч.

Състояние
Използвано
Доставка
Купувача
състояние:
добро
издателство:
Бард
град на издаване:
София
година на издаване:
2005
език:
Български
страници:
396
корици:
меки
формат:
200/130 мм
книгата е в наличност

Пред вас е политически трилър, който смая света!
Вашингтон Поуст

Героят на Шелби е истински злодей, който приковава вниманието на читателя!
Ню Йорк Таймс

Новият роман на Филип Шелби разкрива политическа интрига от заплетени конспирации, продажност и тъмни съглашения между неочаквани съюзници. Тръгвайки от пустошта на Северна Корея през достъпните за малцина облицовани с дъб и кожа светилища на Уол Стрийт и стигайки до подземията на Пентагона, № 1818 проследява премеждията на Слоун Райдър, млада, просперираща финансова аналитичка, попаднала във вихъра на дълбоки политически интриги, засягащи изключително деликатните отношения между Съединените щати и Китай.

Докато Вашингтон, Уол Стрийт и Пекин се надпреварват за по-добра позиция в Азия, Слоун разкрива заговор, в който участват най-изтъкнати личности в правителството, с цел да убият първата жена президент на САЩ. Докато отчаяно се опитва да свърже поредица от злокобни и наглед нямащи нищо общо едно с друго събития, следите я отвеждат до Ловкия, безмилостния наемен убиец, който за първи път се появява в “Опасни муцуни”. Внезапно тя установява, че играе смъртоносна игра на котка и мишка, в която всеки неин ход може да се окаже последен.

Разказ за задкулисни игри, конспирации и предателства, № 1818 утвърждава майсторството на Шелби в жанра. Ескалиращото напрежение и майсторският разказ ще спечелят на романа верни читатели.


Преглеждания: 222
Още обяви в Bazar.BG
Интересни предложения: Игри пъзели
Цена
Цена:
11 лв
1131 рейтинг
Варна Марко Балабанов 49 е онлайн
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 01 септември 2015г.
12861 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!