Разпродажба с ОГРОМНИ намаления, разгледайте и другите ми обяви!
Чудесен , качествен
уред за спиковане на месо!
Супер лесен начин за крехки и сочни пържолки! За до трите кулинари и любители на скара и барбекю!
Доставка до офис на Спиди или Еконт.
Почти всяко месо, особено ако е на големи парчета, изисква допълнителна първична кулинарна обработка. В това число се включват процедури, като начукване, паниране, шпиковане, бордиране, сухо и мокро мариноване.
Всеки, наричащ себе си кулинар, неминуемо трябва да познава из основи тези процедури, както и тънкостите при прилагането им.
Шпиковането на месо представлява пробождане и овкусяване на различни меса със сланина, бекон, зеленчуци или др. Процедурата се извършва със специален прибор.
Уред за шпиковане, окрехкотяване на свинско, телешко, говеждо, дивечово или друго месо. Благодарение на острите стоманени шишове, се образуват дълбоки прорези, които улесняват проникването на маринатите и подправките в дълбочина на месото. Каналите също така осигуряват лесно проникване на топлината в месото, осигурявайки равномерно изпичане при различни по големина и дебелина късове. Запазва естествените сосове на месото. Намалява с до 40% времето за приготвяне на ястията. Благодарение на проникването в дълбочина на ароматите, подобрява вкуса на всички видове меса, риба и птици.
Уреда за шпиковане има удобна дръжка, със защитени с пружинен механизъм шишове от неръждаема стомана. Изработен от пластмаса ABS,подходяща за миене в съдомиялни машини.
Размери:
- Дължина – 19 см
- Диаметър – 5 см