Доставка с Еконт
ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
До края на
Ден за разпродажби

Ученически несесер с еднорог Derform Back UP Код: 065288 → Обява 26429430

Ученически несесер с еднорог Derform Back UP Код: 065288
гр. Русе Наблюдавай

Публикувана/обновена на 27 март в 12:34 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача

Ученически несесер с еднорог Derform Back UP MODEL A 15, за момиче.

Просторен и функционален твърд ученически несесер за моливи, затваряне с двупосочен цип.
Той се характеризира с много внимателна изработка и интересен и свеж дизайн. Несесера за моливи и химикали е изработен от здрав и водоустойчив материал. В основното отделение има вложка с джоб с цип и отделения за аксесоари, като моливи , химикали и флумастери.

Лицевата част е украсена с бранда на марката съответстваща на цвета на несесера. Чудесно се допълва и с други продукти от тази колекция .

Технически спецификации:

Височина: 5,5 cm

ширина: 23 cm

дълбочина: 9 cm

тегло: 150 g

материал: полиестер

почистете ръчно при 30 градуса.

BackUp е нова марка младежки раници и аксесоари от известната и уважавана компания Derform, Какво отличава марката BackUp?

Уникален дизайн, внимателна изработка и функционалност. Раници са предложение за момичета и момчета, които обменят съществуващата чанта за младежка раница. Поради размерите, и по-специално височината, раницата ще работи най-добре за началните училища с 2-4 клас.

Марката BackUP се отличава с много добро качество на материалите, богат дизайн, интересни вътрешни организационни решения напр. Органайзери, слушалки, джобчета за лаптоп или таблет и добре подготвени гърбове и презрамки, за да направи раницата неоценим спътник в училище и извън него. Колекцията от раници е допълнена с калъфи за моливи, чанти за обувки, спортни чанти, портмонета и други.

Необходимите учебни пособия със сигурност трябва да включват несесер за моливи. Изборът на несесер за молив за предучилищна възраст или ученик в начално училище е истинско предизвикателство, особено след като производителите предлагат тези аксесоари в изключително широка гама от варианти, дизайни и цветове.

Ученическите несесери за моливи са важни предимно за децата от по-малките класове, които ги пълнят с различни цветни пособия с голям ентусиазъм. Най-модерните безспорно са тези, които изобразяват героите на емблематични приказки – като герои от „Frozen“ или Мини Маус за момичета или Спайдърмен, Междузвездни войни или Отмъстители за момчета.

Несесерите за моливи за момичета и момчета, предлагани в асортимента на нашия магазин, са изработени от здрави и издръжливи материали, те се отварят лесно и имат много практични отделения за различни аксесоари.

Предлагаме едно-, дву- и трикамерни модели, както и т.нар тубоси, които са идеални като младежки вариант на несесери за моливи както за по-големи момичета, така и за момчета.

Производител Derform.


Преглеждания: 2 826
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
19,50 лв
5544 рейтинг
Хара 11 - www.marisa.bg
В Bazar.BG от 30 март 2014г.
Последно активен днес в 18:19 ч.
2682 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!