Витамин B17 (Амигдалин)
Опаковка: 60 капсули
60 капсули х 100мг
100% амигдалин, излечен от костилки на кайсиеви ядки
Ползи и ефекти
Помага в борбата с раковите клетки;
Препоръчва се след химио и лъчетерапия;
Подпомага организма при намален имунитет;
Действа противовъзпалително и обезболяващо;
Подпомага извеждането на токсичните вещества, получени в резултат на окислителни процеси;
Препятства развитие на сърдечно-съдови заболявания;
Подпомага за снемане на стрес;
Забавя стареенето.
Знаете ли че..........
Амигдалинът се описва за първи път от френски химици в началото на 19 век, когато изолират вмеществото от горчиви бадеми. В средата на 20 век, американският биохимик д-р Ернст Кребс му дава наименованието витамин В17. Среща се основно в семената на диви растения като горчив бадем, кайсии, някои сливи, череши и др.
Изграден е от две молекули глюкоза, една цианид и една бензалдехид. За да растат, раковите клетки се нуждаят от огромна енергия, т.е. глюкоза. Когато приемате витамин В17, раковите клетки поемат молекулите на глюкозата от витамин В 17, а с ензима бета-глюкозидаза отключват бензалдехида и цианида и предизвикват собствената си смърт. Благодарение на голямата концентрация на ензима бета-глюкозидаза, витамин В 17 е изключително смъртоносен за раковите клетки, а за другите клетки не е токсичен.
Раковите клетки се полакомяват за глюкоза, а когато поглъщат витамин В 17, вече са унищожени
Начин на употреба: 2 пъти дневно по 1 капсула преди храна