Рефрактометър За Захарно И Предполагаемо Алкохолно Съдържание, 0 - 25% Алк. Съд., 0 - 40%,20200004
БЕЗПЛАТНА ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА, при направа на поръчка за над 100 лв с ДДС.
Чрез този уред се избягва грешката при измерване, от наличието на въглероден двуокис при ферментиране на разтвори, който влияе на ареометрите за измерване на процентното съдържание на захар. Също така има автоматична температурна компенсация, за температурата на разтвора, в границите от 10 до 30 градуса по целзий. Оптималната температура на разтвора при провеждане на измерването е 20 градуса по целзий.
Диапазон
от 0 до 25% Предполагаемо алкохолно съдържание на Виното
от 0 до 40% Актуално захарно съдържание
В комплекта са включени:
- Рефрактометър с алуминиев корпус и гумирано покритие
- Пипета за взимане на проба
- Кърпичка за почистване
- Кутия за пренос и съхранение
- Отвертка за калибриране
- Инструкция на български език
- Разтвор за калибриране
Директен вносител на средства за автоматизация, електроника, измервателни уреди и инструменти.
”АЛЕЗОР” ЕООД
ЕКСПРЕСНА 24 часова доставка.
Преглед и Тест преди плащане.
ОТСТЪПКИ за търговци и редовни клиенти.
Право на отказ от покупка в срок от 14 дни.
Всички цени са с включено ДДС.