Доставка с Еконт

Настолен калкулатор ErichKrause, 16 разряден, DC-5516M Код: DC-5516M → Обява 31047016

Настолен калкулатор ErichKrause, 16 разряден, DC-5516M Код: DC-5516M
гр. Русе Наблюдавай

Публикувана/обновена на 25 януари в 07:05 ч.

Състояние
Ново
Доставка
За сметка на купувача
Настолен калкулатор ErichKrause, 16 разряден, DC-5516M

Настолен калкулатор ErichKrause DC-5516M-Счетоводен калкулатор в пластмасов калъф с 16-битов LCD – дисплей с акрилно покритие и стойка за наклон. Сгъваема стойка. Има памет на две нива. Оптималният набор от изчислителни функции ви позволява да извършвате основни математически операции, да изчислявате лихва, марж, да извличате квадратния корен, да обобщавате извършените операции и да запомните междинния резултат. Удобната за потребителя клавиатура е оборудвана с двойни нулеви бутони и изтриване на последната показана цифра. Наличието на два ключа: режим на закръгляне и броя на десетичните знаци. За да спестите енергия, са осигурени два източника на енергия: слънчева и алкална батерия, както и функция за автоматично изключване.

Слънчевата батерия може да се зарежда както от директна слънчева светлина, така и от осветителни тела на офиса, което помага да се спести заряд на алкална батерия. Захранването на калкулатор се изключва автоматично, ако устройството не се използва в продължение на 7 минути.

За компанията днес

Erich Krause е международна динамично развиваща се група компании, която е специализирана в производството и дистрибуцията на широка гама канцеларски изделия, артикули за изкуство, раници и чанти, подаръци и украса. Ерих Краузе произвежда стоки в много страни по света, като Германия, Южна Корея, Индия, Индонезия, Китай, Тайван, Малайзия, Русия. Продуктите на компанията са сертифицирани в съответствие със стандартите на ЕС.

Продуктите, произведени от Erich Krause, са силно свързани с модерна технология и високо качество в световен мащаб. Индустриалните технологии за дизайн и производство са разработени от немската компания Erich Krause Deutschland GmbH, която е част от групата. Разработките му бяха наградени с Red Dot Product Design – престижната награда в сферата на индустриалния дизайн, която се дава от Института по дизайн в Есен, Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Функциите на Erich Krause Deutschland GmbH включват лицензиране на производството и контрол върху изпълнението на технологиите. Също така действащите и собствени фирми производители на холдинга се намират в Хонконг, Панама, Финландия, Испания, България, Румъния, Латвия, Русия.

Групата има 3 логистични центъра в Латвия, Панама и Русия. Складовата площ е повече от 30000 м2. Автоматизираната система за адресно многостепенно съхранение и управление на складови операции (WMS) е въведена във всички складови терминали. Складовите терминали произвеждат необходимата допълнителна опаковка и етикетиране на стоки в съответствие с изискванията на законодателството на страната на продажба. Ерих Краузе оперира в 50 страни.


Преглеждания: 205
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: nastolen
Цена
Цена: 34,90 лв
5544 рейтинг
Хара 11 - www.marisa.bg
В Bazar.BG от 30 март 2014г.
Последно активен днес в 13:23 ч.
7269 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!