Доставка с Еконт

0633 Ножица за свежи подправки и зеленчуци → Обява 34581794

0633 Ножица за свежи подправки и зеленчуци
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 05 март в 09:50 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


Насладете се на пресни подправки и билки във всяко ястие с ножицата за подправки

Все още не притежавате удобната ножица за подправки? Бързо, лесно и с професионална прецизност се превърнете в гурме майстори в собствената ви кухня! С това хитро кухненско приложение ще събирате овации всеки път, щом поканите гости у дома. Подправки, пресни билки или зелена салата – всичко за секунди се нарязва фино и чудесно.

Насладете се на пресни подправки във всяко ястие!

Ароматът на ястията става съвсем различен и свеж, когато заменим сушените подправки със свежи от градината или от пазара. Ако досега сте избягвали да ги ползвате, защото почистването и нарязването им отнема време, сега имате възможност да се възползвате от тази чудесна ножица с многопластово острие и, с което само за секунди всяка зелена китка ще се превърне в ситно нарязана подправка.

Ножицата е лека и удобна и за секунди бързо и прецизно ще нарежете лук, зелена салата, босилек, магданоз, мащерка, копър и др. Можете да режете директно върху супи, яхнии, салати, ястия с яйца и гювечи, за да ги овкусите и украсите прекрасно.

Размер: 23 см. дължина, 1.5 см. дебелина


Преглеждания: 203
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
6 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 12:11 ч.
2138 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!