Уред за шпиковане на месо
Уред за шпиковане на месо
- Окрехкотява лесно месото.
- Прорязва тесни канали за проникване на топлината в месото, които осигуряват равномерно запичане при различни дебелини.
- Осигурява по-дълбоко проникване на маринати и натривки.
- Подобрява вкуса и текстурата на всички видове месо и разфасовки, риба и птици.
- Без загуба на естествени сокове.
- Намалява времето за готвене с до 40%.
- Идеален за говеждо, пилешко, свинско, телешко, пуешко и дивеч.
- Прецизни, остри и неръждаеми шипа.
- Защитен пластмасов капак за удобно съхранение и безопасност.
- Подходящ за съдомиялни машини
Размери:
Дължина: 19.5 см
Диаметър: 5.0 см
Материал: Корпус от ABS пластмаса, Шипове от неръжаема стомана!
Преглеждания: 621
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от 0 глас.