Доставка с Еконт

1882 Чантичка органайзер за мобилен телефон , Touch Purse,Черна → Обява 34911362

1882 Чантичка органайзер за мобилен телефон , Touch Purse,Черна
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 03 май в 19:10 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Мъжки
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

ПОРТФЕЙЛ ALL IN 1 PURSE TOUCH

Някога пропускали ли сте обаждане, защото ви отнема векове да намерите мобилния си телефон в джоба си, доакто звъни? Е, това няма да се случи повече, благодарение на портфейла All in 1 Purse Touch!

С новата чантичка органайзер Touch Purse всичко необходимо е на едно място!

Тя е специално проектирана, така че да съберете в нея вашият смартфон, кредитни карти, лични документи и др.

Touch Purse е специално създадена да предпазва телефона и най-важните Ви неща и същевременно да прави комуникацията Ви по-бърза и лесна.

Touch Purse разполага със специално покритие на отделенито за телефон, чрез което можете да осъществявате повиквания, да сърфирате в социалните мрежи и да пишете съобщения без да вадите телефона от органайзера!

Чантичката е подходяща за всеки вид смартфон.

Невероятен дизайн, с отделения тип "акордеон", който осигурява достатъчно място за всичко необходимо – пари, докумнети, телефон.

Към чантичката получавате и удобна каишка, с която можете да носите Touch Purse на рамо, или да закачите на ръката, китката и кръста си.

Той е с удобен джоб (прибл. 8 x 14 x 1,5 cм) за смартфони, който държи мобилния ви телефон винаги под ръка и на видимо място по всяко време. Освен това, можете лесно да използвате телефона си без да го вадите от джоба си, тъй като той е с прозрачна сензорна повърхност.

All in 1 Purse Touch е идеален за всички предмети, от които се нуждаете, като очила, документи, кредитни карти, пари, карти, слушалки, химикали и др. Той е с дръжка, цип и подвижна връвка за закачане и няколко вътрешни отделения.

Направен от устойчив материал. Без съмнение портфейла All in 1 Purse Touch идеално съчетава полезност и стил за всекидневно удобство!

Размери: 9 x 15 x 4 cм.


Преглеждания: 559
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
12 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 14:18 ч.
2138 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!