455

Ръкавици

Гешев към САЩ: Благодаря, днес ще покажем, че никой не е над закона
Гешев към САЩ: Благодаря, днес ще покажем, че никой не е над закона
преди 47 минути
Цветомир Найденов: Васил Божков - Черепа се тресе от страх!
Цветомир Найденов: Васил Божков - Черепа се тресе от страх!
преди 49 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за Ръкавици
Оценете обявите за “Ръкавици”
Оценка 4.5 от 8 гласа.

Мъжките и дамски зимни ръкавици, също както и шалът, могат да са отлично допълнение към стилната ни външност и в същото време да допринасят за комфорта и доброто ни настроение, като топлят ръцете ни. Това обаче е невъзможно ако не бъдат избрани правилно, защото е доста трудно поради прекаленото разнообразие. Например, днес се срещат кожени, без пръсти, вълнени, за ски, официални, елегантни, спортни и т.н. Нека видим какво ще открием онлайн в обявите на Bazar.bg

Как да изберем новите си ръкавици

Относно външността, изборът остава напълно индивидуален, но трябва максимално да се допълват с цялостната Ви външност. На следващо място, правилният подбор на размера е ключов и той се основава на дължината на дланта. Например:

  • S отговаря на 17 см;
  • М отговаря на 18 см;
  • L отговаря на 19 см;
  • XS отговаря на 15 см.

Трябва също да направим разграничение между мъжки и дамски модели, кожени, зимни, без пръсти, вълнени, за ски, официални, елегантни и спортни.

Какво ни очаква в обявите на Bazar.bg

Понеже сме сред най-използваните и предпочитани онлайн платформи от този тип, гамата от мъжки и дамски ръкавици постоянно се променя и актуализира, така че тук винаги ще откриете нови модели на кожени, зимни, без пръсти, вълнени, за ски, официални, елегантни или спортни. Посетете обявите на Bazar.bg онлайн дори и в този момент и вижте евтините цени.