Доставка с Еконт

1941 Удобна отварачка за консервени кутии, черна → Обява 34912066

1941 Удобна отварачка за консервени кутии, черна
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 05 март в 09:49 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Професионална отварачка за консерви

Отварачката за консерви отваря консервни кутии без усилие, без да се налага да докосвате остри ръбове. Ергономичният дизайн на отварачката позволява да се позиционира интуитивно правилно върху кутията. С просто движение може да бъде здраво закрепена, а нехлъзгащата се дръжка осигурява допълнително сигурно задържане. Избягва се рискът от нараняване от остри ръбове, като дръжката лежи сигурно в ръката.

Консервата се отваря отгоре, а не отстрани, за да се намали рискът от нараняване. Не е необходимо да боравите с капака – уникалният механизъм и магнита улесняват повдигането и свалянето на капака.

Отварянето на консерви никога не е било по - лесно така, както е с тази. Дръжките имат гумени елементи, което спомага за лесен и удобен захват. Класическият и елегантен дизайн гарантира, че отварачката ще изглежда добре във всяка кухня.


Преглеждания: 311
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
11 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 12:21 ч.
2075 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!