Доставка с Еконт

3293 Надуваема бебешка постелка за игра PLAYPAD → Обява 34912778

3293 Надуваема бебешка постелка за игра PLAYPAD
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 15 март в 15:08 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя

Детска уникална водна надуваема възглавничка Морско дъно

Уникална възглавничка за бебета е изработена от висококачествен материал, който гарантира изключителна издръжливост. Обкръжението на постелката трябва да се надуе с въздух, а центърът да се напълни с вода. След сгъване заема малко място, така че можете да го вземете на екскурзия или почивка с детето си. Вътре има цветни водни животни, които ще се движат под въздействието на легналото върху него бебе. Почиства се много лесно, просто го избършете с влажна кърпа и е готов за игра!

Играта - постелка предлага страхотни упражнения, които ще помогнат за развитието на тялото и ума на вашето дете. Рибите ще заинтересуват децата и ще ги накарат да се научат да се концентрират и да се съсредоточават. Със сигурност ще бъде полезно, когато научи цветове, а плаващите животни в средата на постелката ще накарат детето да ги търси - упражнение за визуална координация. Това е "вълшебна" играчка, която ще отведе детето ви в света на водните животни. Интензивните цветове ще накарат детето да гледа с любопитство рисунките и фигурите на играчката.

Водната постелка е идеална за колики или болки в стомаха на бебето. Напълнете предмета с топла вода и сложете бебето на корема му, като първо поставите одеяло или памперс. Малчуганът ще се погрижи за играта, което ще го разсее и постелката ще облекчи болката и дискомфорта. Отнема няколко минути, за да подготвите постелката за игра. Просто го напълнете с въздух и след това изсипете вода вътре. Играчката не изтича, така че можем да оставим водата вътре, без да се притесняваме за мокър под.

Вашето дете, лежащо на корем, тренира мускулите, отговорни за правилната стойка, мускулите на гърба, краката, ръцете и шията. Благодарение на подвижните водни животни, малкото дете ще практикува зрителна координация и движения на врата, гледайки след тях. Идеална алтернатива на обикновените рогозки. Осигурява радостно забавление и релакс.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Цвят: многоцветен;

Размери (ширина / дължина): 60 / 45см;

Възраст: 3m +;

Тегло: 0,18 кг.;


Преглеждания: 2 072
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
12 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 06:11 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!