Електрическа скара 1600W, с капак, шагрен
Електрическа скара за контактно изпичане на местни и рибни продукти, рибни дарове, зеленчуци и някои видове плодове. Произведена в България.
12 неръждаеми тръбни нагревателя
В зависимост от околната температура, скарата Виктория е готова за употреба от 5 до 7 минути след нейното включване
На основата на дългогодишния ни опит, скарата Виктория използва оптималната за перфектно изпичане температура от 300 до 320 градуса на работната повърхност
Почиства се лесно с домакинска тел и вода при леко загрята работна повърхност
Нов по-добър дизайн
Капакът създава ветрова завеса по време на работа и предпазва работната повърхност от замърсяване
Лесно сваляне на капака за неговото почистване
Изпращам със Спиди и Еконт
Преглед тест 0899969222 Иван Иванов