Доставка с Еконт

2811 Стенна етажерка и поставка за рутер → Обява 35346383

2811 Стенна етажерка и поставка за рутер
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 05 март в 09:53 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

ПОСТАВКА ЗА РУТЕР ЗА СТЕНА

Омръзнало ви е от това да не можете да намерите място на вашия рутер, да го слагате постоянно на шкафа за обувки и кабелите му да се заплитат? Искате да откриете универасен начин да се справите с това неудобство? Имаме решение за вас!


Представяме ви практичната стенна етажерка и поставка за рутер! С нейна помощ ше може да съхранявате компактно и лесно рутера си без да се притеснявате, че може да го съборите или опасните кабели да стигнат до вашите деца и домашни любимци.


Височината, на която искате да поставите стенната етажерка, зависи изцяло от вашите нужни и предпочитания. Съхранявайте безопасно вашия рутер по всяко време и забравете за всички проблеми с него, които сте имали до този момент!

Тази Стенна етажерка за стена е подходящ както за коридора, така и за други помещения във вашето жилище. Лесен е за поставяне и не заема място.

Освен това, стенната етажерка може да се използва и за други предмети като мобилни телефони, тефтери, химикалки и други.

Внесете стил, хармония и практиченост във вашия дом с този чудесен и стилен артикул!

Характеристики на Стенна етажерка

-компакетен

-лесно преносим

-със стилен дизайн

Широчина : 24 см

Дълбочина : 21,5 см.


Преглеждания: 495
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
6,60 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 23:31 ч.
2197 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!