Доставка с Еконт

1278 ДИСПЕНСЪР ЗА ОЛИО ИЛИ ОЦЕТ → Обява 35730914

1278 ДИСПЕНСЪР ЗА ОЛИО ИЛИ ОЦЕТ
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 03 май в 19:13 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Оливерник Диспенсър с дозатор за олио или оцет

Изработен е от висококачествено стъкло и пластмаса

Не се изисква отделна мерителна чашка

Лесен и удобен за използване

Има специална скала от двете страни, за да регулирате сами количеството

Просто натиснете на копчето, за да овкусите вашата салата

Толкова много неща се поместват в кухнята! Понякога не забелязваме малките неща в дома ни, които ни облекчават наистина много живота. Но само не и домакинята! Тя знае цената и значимостта на всеки детайл. Така например, без удобен и практичен дозатор за олио или оцет е доста трудно да овкусим любимата ни салата или някое друго ястие. Ако искате и вие да готвите като професионалните кулинари и да не карате на око при овкусяването на вашите блюда, тогава имате нужда от оливерник с бутон с вместимост 500 мл. Заедно с него ще можете да добавите именно толкова олио или оцет, колкото обичате и никога няма да успеете да развалите вашето ястие без да искате.

Всяко ваше кулинарно творение ще бъде оценено на висота, защото ще сте го овкусили като истински кулинар. Този великолепен оливерник с бутон ще облекчи живота на всяка една домакиня и ще ви помогне всеки ден да радвате вашите близки с вкусни блюда.Можете да го съхранявате в хладилника

Лесно можете да го почиствате

Тегло: 535 гр.

Размери: 280 х 85 х 90 мм


Преглеждания: 254
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
17 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 12:16 ч.
2208 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!