1769 Уред за окрехкотяване и шпиковане на месо
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на 0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!
За едно наистина крехко месо е нужна правилната марината и достатъчно време за нейното проникване и отдаване на аромати. Разбира се, когато нямате достатъчно време, но искате да се представите на ниво, ето нашето предложение. Този кухненски аксесоар представлява лесен начин да направите месото неустоимо вкусно и крехко, само за няколко секунди прилагане. Подходящ е за всеки тип месо пилешко, свинско, телешко и други меса, които имат нужда да станат по-крехки. Чрез пробиване на месото се постига по пълно проникване на маринатите и всички подправки, с които искате да приготвите ястието. Използва се лесно, безопасно и е с компактни размери. Намалява времето за готвене, независимо кой метод избирате печене на скара, на фурна, пържене и т.н. Работи с пружинен механизъм, който позволява безопасно и ефективно пробиване на месото, за да се гарантира идеално и бързо мариноване. След окрехкотяване на месото е нужно много по-малко време, за да бъде готово за термична обработка, а резултатът е забележителен вкусна, ароматна и просто разпадаща се пържола.
Ползи и предимства от уреда:
Лесна и безопасна употреба
Подходящ за всякакъв тип месo и риба
Подобрява проникването на вкусове и аромати от подправките
Прави месото невероятно крехко
Намалява времето за готвене
Разполага с пластмасов предпазен капак
Компактни размери
Характеристики:
Размери 18,5 х 5,8 см.
Материал пластмаса и неръждаема стомана
Механизъм пружинен