Доставка с Еконт

1417 Силиконови лепенки за зърна → Обява 35785073

1417 Силиконови лепенки за зърна
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 05 март в 09:50 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

КОМПЛЕКТ ЛЕПЕНКИ ЗА ЗЪРНА

Представяме ви самозалепващи силиконови лепенки за зърна. Те са перфектното решение, когато искате да облечете лека и ефирна дреха. По никакъв начин не се забелязват. Носенето им осигурява комфорт, защита и дискретност. Деликатни и меки са и добре се сливат с цвета на кожата. Също така могат да бъдат използвани, докато се печете на плажа, басейна или сте на солариум. По този начин те ще защитят нежната кожа около зърната - под банския костюм или без него, независимо, че използвате висококачествени слънцезащитни продукти.


ОПИСАНИЕ:

Силиконовите лепенки дават възможност на дамите да носят прозрачни феерични дрехи, дантелени, такива с гол гръб или с по-интересен дизайн, при които сутиенът не би стоял добре под тях. Вече смело и без притеснения ще можете да си купувате красиви други с интересни кройки, който са по-разголени. Лепенките са толкова дискретни, че в един момент дори забравяте, че го носите. Те се предназначени за многократна употреба. Не ги мокрете преди употреба, тъй като те ще загубят своите функции и няма да залепват.


КАК ФУНКЦИОНИРА?

Почистете от остатъци от козметични продукти (лосиони, кремове, масла и други) зърната и зоната около тях и подсушете добре. След което отлепете предпазното фолио от лепенките и внимателно ги поставете. При нужда притиснете, за да прилепнат по-добре и по-плътно. И сте готови да облечете и най-прозрачната риза, рокля, блуза, защото те практически стават невидими. След използването им, залепете отново предпазното фолио и ги поставете в пластмасовата им опаковка. По този начин ще ги запазите за по-дълго време в перфектно състояние без да се деформират или силикона да изгуби свойствата си.


ДИЗАЙН:

Самозалепващите лепенки са изработени от качествен силикон, който е безвреден, противоалергичен и нежен към деликатната кожа на гърдите. Те успешно прикриват зърната и зоната около тях. Имат кръгла форма и гладка повърхност. Не са дебели и не повдигат дрехата. В телесен цвят са и чудесно се сливат с кожата. Създават чувство за комфорт и прилепват добре, като няма опасност да паднат по време на носене.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

За многократна употреба.

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В ПАКЕТА:

Самозалепващи силиконови лепенки за зърна 2 броя;


Преглеждания: 311
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
7 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 23:26 ч.
2133 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!