Доставка с Еконт

1360 Държач за презрамки на сутиен в три цвята → Обява 35793963

1360 Държач за презрамки на сутиен в три цвята
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 07 март в 16:50 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Държач за презрамки на сутиен 6 бр.

Приспособление за презрамките на сутиена Bra Strap Clipper. Предлагаме ви окончателно решение за палавите презрамкина сутиена ви. Bra Strap Clipper е най-добрият приятел на всяка жена в предотвратяване на неудобните моменти, в които презрамките предизвикват неудобни погледи или падат по раменете ви. С едно просто плъзгащо си осигурявате спокойствие, облечени в л’бимите си тоалети без ръкави, фитнес дрехи, спортни сутиени, рокли, блузи и много други. Работи с всеки тип и размер сутиени. Перфектно допълнение за всички ваши тоалети.

Bra Strap Clipper е окончателното решение за непослушните презрамки на сутиена ви. Възползвайте се и грабнете това улеснение за всекидневните си облекла в къщи, на работа, по време на тренировка или разходка. Bra Strap Clipper ще ви бъде верен навсякъде и по всяко време.


Комплектът включва:

-2 бр. бели приспособления

-2 бр. бежови приспособления

-2 бр. черни приспособления


Преглеждания: 1 064
Оценка 5 от 1 глас.
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
6 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 12:11 ч.
2138 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!