Доставка с Еконт

1746 МАГНИТНА ЛЕНТА ЗА НОЖОВЕ И ИНСТРУМЕНТИ → Обява 35820825

1746 МАГНИТНА ЛЕНТА ЗА НОЖОВЕ И ИНСТРУМЕНТИ
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 03 май в 19:13 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Други
РАЗМЕР

  • ДЪЛЖИНА 33 СМ - 8лв

  • ДЪЛЖИНА 50 СМ - 9лв

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


МАГНИТНА ЛЕНТА ОРГАНАЙЗЕР ЗА НОЖОВЕ И ИНСТРУМЕНТИ

Идеален за стабилно и сигурно съхранение на метални предмети в обсег и поддържане в ред. Магнитната лента е многофункционална - тя ще работи почти навсякъде, където сме придружени от много малки предмети с метални фрагменти. Магнитният държач ще бъде полезен както в кухнята и работилницата за съхранение на ножове и ножици, така и в гаража и в работилницата за организиране на инструменти. Също така ще работи в градината, за да организира малки инструменти и дори в коридора за окачване ключове или в банята, за да организира козметични аксесоари с метална дръжка.


Магнитният държач е оборудван с двойно магнитно ядро, което гарантира изключително силно привличане на метални предмети. Голямото предимство на магнитната лента е и изключително прост монтаж. Той може да бъде прикрепен към стената или шкафа с помощта на включените в комплекта материали. Ако е необходимо, двустранната разделителна лента също е идеална за монтаж (не е включена). Магнитната лента е дълга 33 см. или 50 см и широка 3 см. Тя е естетически направена и ще се побере във всяка стая, независимо от стила на декор.


Благодарение на магнитния държач лесно можете да организирате метални аксесоари, така че те да не се загубят и винаги ще бъдат на място, където да ги намерите. Това ви позволява значително да спестите място, което особено ще бъде оценено от хората с ограничено работно място. Предимството на магнитната лента е също, че металните предмети няма да се допират един до друг, което ще ги предпази от повреда.


Лентата може да бъде закрепена с дюбели или двустранна лента.

Работи добре у дома, в гаража, студиото и работилницата.

Лентата перфектно ще отговаря на всеки интериорен дизайн.


Спецификация:

размери (дължина / дебелина): 33 х 3 см. или 50 х 3 см.

тегло: 250гр


Преглеждания: 274
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
8 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 08:47 ч.
2138 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!