В Bazar.BG от 25 януари 2017г.
Последно активен днес в 18:24 ч.
Знаете ли че..........
Амигдалинът се описва за първи път от френски химици в началото на 19 век, когато изолират вмеществото от горчиви бадеми. В средата на 20 век, американският биохимик д-р Ернст Кребс му дава наименованието витамин В17. Среща се основно в семената на диви растения като горчив бадем, кайсии, някои сливи, череши и др.
Изграден е от две молекули глюкоза, една цианид и една бензалдехид. За да растат, раковите клетки се нуждаят от огромна енергия, т.е. глюкоза. Когато приемате витамин В17, раковите клетки поемат молекулите на глюкозата от витамин В 17, а с ензима бета-глюкозидаза отключват бензалдехида и цианида и предизвикват собствената си смърт. Благодарение на голямата концентрация на ензима бета-глюкозидаза, витамин В 17 е изключително смъртоносен за раковите клетки, а за другите клетки не е токсичен.
Раковите клетки се полакомяват за глюкоза, а когато поглъщат витамин В 17, вече са унищожени
Начин на употреба: 2 пъти дневно по 1 капсула преди храна
60 капсули х 100мг