Доставка с Еконт

градински и стайни цветя

гр. Враца Наблюдавай

Публикувана/обновена на 20 юли в 18:47 ч.

Доставка
За сметка на купувача
Предлаганите цветя са посадени в градината. При заявка за храст или цвете се изкопава издънка с корен и така се изпраща.
Тези, които са стайни или се изнасят напролет са посадени в постоянни или транспортни саксии.

  • Първа и втора снимка: Хавортия Едно от най-интересните и лесни за отглеждане в домашни условия сукулентни растения. Съществуват много видове хавортия. Листата на хавортията образуват розетка, от която се разлистват новите разклонения. Практически хавортиите нямат стъбла. На пръв поглед хавортията създава впечатление на бодливо растение. Това не е така. Ефектът е предизвикан от светли на цвят Вирее и като стайно и навън през топлия период. Зимата се прибира. Малкото цвете е посадено е в саксия. Цена 7 лв. Голямото цвете е в транспортна саксия и цената е 9 лв.
  • Трета снимка - Стайна палма. Цветето се сади рано напролет от грудка, която се вади и съхранява лесно през зимата без саксия и не заема място.
  • Четвърта снимка: Кактус, цена 8 лв.
  • Пета: Алое арборесценс (дървовидно алое) за 15 лв. Посадено е в купичка и е добре да се присади.
  • Шеста и седма: Трилистник /Alocasia macrorrhiza/ Трилистникът е едно добре познато тропическо растение. У нас се отглежда като вътрешно растение. Силно атрактивно със своите цветове и с глемите си тъмно зелени листа, които му позволяват да се развива добре дори в условия са ограничена светлинa. В саксията има и две малки издънки. Цена 50 лв. Продава се с голяма саксия.
  • Осма: Кактус. На майка ми са, но вече не може да ги гледа. цена 15 лв. Подходящи са и за заведения.
  • Девета: Олеандър (Зокум) , големи растения посадени в тенекиени кутии. Цена 30 лв. Високи са над метър. На майка ми са, но вече не може да ги гледа. Ако се поливат редовно цъфтят много красиво. Подходящи са и за заведения.

Снимките са автентични. Ако харесвате някои от храстите и цветята пишете за да се разберем. Има снимки на цветя, които се садят напролет, други се садят през есента.

Ако сте харесали цвете напишете поредния номер на снимката и ще дам пояснения, които Ви интересуват.

Моля четете внимателно обясненията.Преглеждания: 106
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена: 7 лв
Потребител 3085928
В Bazar.BG от 28 май 2021г.
Последно активен днес в 14:45 ч.
19 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!