Доставка с Еконт

1392 Органайзер за ключове → Обява 37265691

1392 Органайзер за ключове
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 01 май в 07:28 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Органайзер за 30 ключове KEY NINJA с LED осветление

Въпреки че технологиите напредват с неимоверни темпове, познатите ни класически ключове все още са част от съдържанието на всяка чанта или джоб, а неприятното дрънкане е признак, който задължително присъства, когато имате повече от един на ключодържателя си. За да забравите за изнервящия звук, ви предлагаме удобния органайзер – KEY NINJA.


ОПИСАНИЕ

Иновативният уред може да побере до 30 ключа, които след поставяне, стоят в позиция, която не позволява да се местят свободно и така не предизвикват никакъв шум. Малките аксесоари се поставят от двете страни на изделието, а горната му част се навива. Така няма опасност да загубите нито един елемент.


Джаджата е снабдена и с LED лампички и от двете страни, за да откривате ключалката по-лесно, когато светлината е оскъдна.


ПРИЛОЖЕНИЕ

Можете да го използвате навсякъде, като заедно с него получавате и S-образна кукичка, към която да добавите и дистанционното за колата си. В средата, джаджата има дупка, която превръща продукта и в отварачка.


Направете ежедневието си по-лесно, като забравите за отегчителното ровене в чантата, както и за важната връзка с аксесоари, която за пореден път сте пропуснали да вземете със себе си. Функционалният артикул ще ви спести време и нерви и ще улесни отключването на всяка врата.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Цвят: черен;

Материал: алуминий и пластмаса;

Размер на артикула: 7.4 см х 1.27 см х 1.27 см;

Тегло на артикула: 0.060 кг.


Преглеждания: 178
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
12 лв
376 рейтинг
DKshop.bg
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 09:46 ч.
2182 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!