За контролиране на вътрешната температура на всички видове месо при готвене - говеждо, телешко, агнешко, свинско или птиче. Идеален за нискотемпературно готвене и печене
ROST FREI сертификат за висококачествена неръждаема стомана
- за измерване температурата във вътрешността за прецизно изпичане, готвене и печене
- с топлоусточива стъклена предна част
- обхват на измерванията от 10 C дo 110C
- устойчив на нагряване до 250 C
- размери Ф7.3х17.6 см
- с игла за вкарване в месото
Преглед и тест преди заплащане.
Доставка с куриерски фирми Еконт или Спиди /по Ваш избор/.
Доставката е за сметка на получател и не е включена в цената на продукта.
Ако желаете да поръчате или имате въпроси може да се свържете с нас на тел.0883342965