Отговаря бързо
В Bazar.BG от 04 април 2016г.
Последно активен днес в 09:06 ч.
* Всички наши пратки се изпращат с опция за преглед, преди да се плати стойността на пратката
Всеки един добър готвач или добра домакиня има нужда от добре наточени ножове, за да има възможност да твори още по-големи вкусотии в кухнята, ето защо нашето предложение за електрическото точило е една страхотна идея. Това е една много добра придобивка, която със сигурност трябва да имате, така си спестявате много главоболия и проблеми. Може да вземете както за себе си така и за някой ваш близък, който обича да прекарва времето си в кухнята и да готви.
Това точило има много повече предимства от ръчните точила, на първо място че е електрическо и така си спестявате много повече време за заточване на ножовете, но и също така прецизността с която работи е още по-голямо предимство. С това точило имате възможност да заточвате не само ножове, но и много други инструменти, като например назъбените ножове, ножиците, отвертки и много други инструменти имащи нужда от заточване. Уреда има две степени на заточване и така само за няколко секунди ще имате остри като бръснач ножове готови за работа. Няма нужда да сте професионалист за да използвате този уред, тъй като е много лесен за използване. Благодарение на този уред всеки нож във вашата кухня ще реже прецизно и точно, без да мачка, къса и разваля външния вид на храната. Също така при рязането на зеленчуци с остър нож позволява на полезните съставки да се запазят, соковете се съхраняват и така храната си остава сочна и вкусна.
Дизайна на модела е много семпъл и компактен, е се побере във всяко едно чекмедже, без да пречи излишно. основната част на корпуса е в сив цвят, а издадената част на остриетата за заточване е в черен цвят. Със стартирането на червения бутон ние включваме точилото, след това поставяме ножа между въртящите се дискове и заточваме. Тъй като остриетата имат фиксиран градус и ъгъл на заточване, едностранно или двустранно заточване, всичко според вашите предпочитания, след това и ръчно последващо фино заточване и полиране на острието за завършек на цялата процедура.