Доставка с Еконт

Подробно гледане на карти таро+ седмични, месечни и годишни прогнози → Обява 38611838

Подробно гледане на карти таро+ седмични, месечни и годишни прогнози
гр. София Наблюдавай

Публикувана/обновена вчера в 11:32 ч.

Предлагам гледане на карти таро
Гледам за минало, настояще и бъдеще, семейство, работа и финанси, лични взаимоотношения, надникване в съзнанието на друг човек (какво мисли, как се чувства, какво изпитва към вас, какви стъпки мисли да предприеме и т.н), любовни триъгълници, приятели и неприятели.
❗❗ВАЖНО❗❗
❗За таро гледане са нужни: вашето име, рождена дата и вашите въпроси. Отговорите се получават в писмен вид тук или на имейл където вие посочите. Услугата се заплаща по банков път. В ИзиПей има опция за превод към банкова сметка, така че можете и от там.
До 4 въпроса цената е 10лв
За всеки следващ въпрос +2лв❗

◇ - За какво можем да се допитаме до таро?
Можем да питаме за всичко, което ни интересува и засяга, което е свързано с нас самите и ни вълнува. Допитването до таро предполага ангажираност с отговора, осъзнаване и усилия, действия в определена посока.
◇ - Трябва ли да задаваме (конкретен) въпрос?
Таро работи на принципа на огледалото или - какъвто е въпросът, такъв е отговорът. Общ въпрос - общ отговор. Конкретен въпрос – конкретен отговор. Въпрос “просто ей така” – отговор “просто ей така”. Никакъв въпрос – никакъв отговор.
❗Не се притеснявайте да се допитвате до мен и картите по какъвто и да било въпрос. Уважавам клиентите си и имам приятелско отношение към всеки един от тях!
Преглеждания: 4 143
Оценка 4.5 от 299 гласа.
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: промо оферта
Цена
Цена: 10 лв
Таролог
В Bazar.BG от 09 ноември 2022г.
Последно активен вчера в 11:32 ч.
1 обява на потребителя
Съобщи за нередност!