С
КОНВЕКТОРНАТА ХАЛОГЕННА ФУРНА МОЖЕ ПРИГОТВЯТЕ ВКУСНИ ЗДРАВОСЛОВНИ ЯСТИЯ . В СРАВНЕНИЕ С ТРАДИЦИОННИТЕ ФУРНИ- ВРЕМЕТО ЗА ГОТВЕНЕ СЕ СЪКРАЩАВА И СЕ ПЕСТИ ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ. ТОВА КОЕТО ПРАВИ ТЕЗИ НЕЩА ВЪЗМОЖНИ Е МЕТОДА НА ГОТВЕНЕ НА КОНВЕКТОМАТА.
· С КОНВЕКТОРНАТА ФУРНА ВИЕ ПЕЧЕТЕ, ЗАДУШАВАТЕ, ГРИЛОВАТЕ, ПЕЧЕТЕ ...
· УДОБСТВОТО Е ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ СТАЦИОНАРНИТЕ ФУРНИ- ТАЗИ ФУРНА Е ЛЕСНА ЗА ПРЕНАСЯНЕ С ВАС НА ДРУГО МЯСТО, НА ПОЧИВКА И Т.Н. ЗА ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА ВКУСНА И ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА НАВСЯКЪДЕ
· ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА- ПРОСТО НАСТРОЙТЕ ТАЙМЕРА И ТЕМПЕРАТУРАТА И ПОСТАВЕТЕ ХРАНАТА В НЕЯ.
· ТОПЪЛ ВЪЗДУХ ЦИРКУЛИРА ВЪВ ФУРНАТА КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ХРАНАТА СЕ СГОТВЯ ПО-БЪРЗО И РАВНОМЕРНО НАВСЯКЪДЕ
· ПРИ ГОТВЕНЕ НА МЕСО- МЕСОТО ЗАПАЗВА СВОИТЕ СОКОВЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОНВЕКЦИОНАЛНИЯ МЕТОД НА ГОТВЕНЕ ОТ ГРИЛ И ВЪРТЕНЕ НА ГОРЕЩ ВЪЗДУХ И ОБРАЗУВА КРЕХКА КОРИЧКА ОТГОРЕ. НАЙ-ВАЖНОТО, ЧЕ ПРИ ТОВА КОНВЕКТОРНО ГОТВЕНЕ СЕ ОТДЕЛЯ ХОЛЕСТЕРОЛА И ВРЕДНИТЕ МАЗНИНИ ОТ МЕСОТО.
· ТОПЛИЯ ВЪЗДУХ ПОМАГА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИ ПЕЧЕНЕ НА ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ, КЕКСОВЕ, МЪФИНИ ….