Нов Модел Японски кухненски ножове
При интерес пишете съобщение или звъннете
При закупуване ножoвете комплектна цена общо 50лв
Стомана RC56/58
Японски кухненски ножове перфектно натокани до бръснене буквално.
1. Сантоку нож 7 инча/17,5см/ острие, ширина на острието 4.5 см, дебелина 1.5мм
- дръжката около 12 см/4,8 инча/дължина , дебелина 3 см/дръжката/;
* Материал на острието:
3CR13 420C, твърдост/Рокуел/
RC56-58
Високовъглеродна неръждаема стомана
* Материал на дръжката: пластмаса
* Ножовете Santoku често се препоръчват като многофункционален кухненски нож за готвачи и се среща по-често в японските домакинства, отколкото ножовете Gyuto.
Универсален японски кухненски нож подходящ за всяка кухня много удобен, функионален и остър.
* Дупките по него не позволяват храната да залепва.
2. Сашими нож /Sashimi/ 8,5 инча/21.9 см/ острие дълбина, дебелина 1.5мм, ширина 3 см;
- дръжката около 11,4 см/4,4 инча/, дебелина 3 см /дръжката/;
* Материал на острието:
3CR13 420C, твърдост
/Рокуел/RC56-58
Високовъглеродна неръждаема стоманa
* Удобен и изключително остър той е подходящ както за любители така и за професионалисти.
* Поради специалното си едностранно заточване е в състояние да реже без да смачква или разкъсва структурата на съставките, използва се за суши, риба и други.
3. Нож Утилити за плодове , зеленчуци
5 инча острие/около 13 см/ширина около 3см, дебелина 1.5мм;
- дръжката дължина 4,2 инча/10,8см/, дебелина 3 см
* Материал на острието:
3CR13 420C, твърдост/
Рокуел/ RC56-58
Високовъглеродна неръждаема стоманa
* Кухненски нож с класическo малко острие използван главно за плодове и зеленчуци.
* Избиран и от готвачи за употреба , но този кухненски нож може да се използва и от запалени по кулинарията хоби готвачи.
* Дупките не позволяват храната да залепва по него.
* А след като се захабят отново може да върнете остротата им с водните заточващи камъни които продавам.
Преглед при доставка с еконт или спиди.
* ВАЖНО! Не миите в миялна машина - измиите добре с вода и подсушете много добре ,след което намажете ножа с масло(олио) за ножове или някаква друга мазнина , за да предпазите острието , то е изработено от ръждаема стомана за това му трябват повече грижи .Да се съхранява на място в което няма да има допир до предмети от метал или нещо с по-висока твърдост. Най - добре да се съхранява на стойка за съхранение на ножове.
* Номер на модела : K6MK
* Име на марката : MYVIT
Преглеждания: 900
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от 0 глас.