Списание Меню брой 62 - тайните на кореноплодните зеленчуци!
Брой 62 на "Меню" пренася цветовете, вкусовете и миризмите на есенната земя и подземните храни върху страниците на списанието. Землист вкус и аромат имат толкова много кореноплодни зеленчуци - цвекло, алабаш, морков, картоф, ряпа, пащърнак, целина, гулия, земна ябълка.
Ще научите тайните им и ще усетите характера им с рецептите, приготвени от Ивелина Иванова, шеф-готвач на списанието и от кулинарния магьосник Емил Минев, световно признат готвач на България.
Списанието е от 88 цветни страници с рецепти, идеи и новини.
Вижте снимка на съдържанието му, за по-голяма яснота.
Изпращам по Еконт. За София лично предаване.