Натурална Ябълчена киселина - хранителен клас
Допълнителна информация
Имам удоволствието да Ви предлажа ябълчена киселина произведена от Fuso Chemical, с присъщата за японците прецизнозност и качество.
Fuso Chemical Co Ltd е базирана в Япония високотехнологична компания с над 60 годишен опит! Бизнесът на Fuso Chemical е съсредорочен в две направления - бизнес с науки за живота и бизнес с електронни материали и функционални химикали. Произведените от Fuso Chemical плодови киселини, включително ябълчена киселини имат следните предимства:
-Ябълчената киселина придава приятен тръпчив и дълготраен вкус на продуктите
-За всеки хранителен продукт, който съдържа „Алтернативен подсладител“ - ябълчената киселина е съществена част за подобряване на вкуса и маскиране на горчивата нотка на продукта, причинена от „лимонената киселина“
-Fuso Ябълчена киселина повишава енергийните нива и е ефективен метален хелатор, който намалява риска от токсичност при претоварването с тежки метали. По този начин ябълчената киселина намалява риска свързан със сериозни проблеми като чернодробно заболяване и мозъчни нарушения от рода на Алцхаймер.
-Fuso Malic acid също помага за поддържане на устната хигиена, стимулирайки производството на слюнка, което намалява броя на вредните бактерии, циркулиращи в устата, зъбите и венците.
-Fuso Malic acid прави кожата да изглежда по-здрава, по-млада и по-стегната.
- Има по-ниска точка на топене и хигроскопичност в сравнение с други киселини
-Икономичен подкислител, който се смесва с други киселини
-Изключително стабилен
-Нетоксичен
-Много разтворим и лесен за обработка
-Без странични ефекти
Какво е ябълчена киселина?
Ябълчената киселина се намира в различни плодове и зеленчуци като естествена органична киселина, която придава освежаващ кисел вкус. Тя играе важна роля в системата за въглехидратен метаболизъм при хора и животни в цикъла на Кребс. Fuso ябълчена киселина е нехигроскопична, нелетлива, по-разтворима, свободно течаща и безводна по природа.
Fuso ябълчена киселина е безвредно вещество и общопризнато като безопасно „(GRAS)“ от FDA и широко използвано в много страни по света.
Ябълчената киселина се използва като подобрител на вкуса при приготвяне на храни за сладкарски изделия, напитки, плодови сокове и консерви, десерти и хлебни изделия. Използва се и при приготвянето на медицински продукти като таблетки за смучене за гърло, сиропи за кашлица, ефересцентни прахообразни препарати, пасти за зъби и вода за уста. Освен това ябълчената киселина се използва в производството на продукти за грижа за кожата, за подмладяване и подобряване на състоянието на кожата.
0.200кг. - 9.00лв
0.500кг. - 18.00лв
1.000кг. - 32.00лв
Преглеждания: 544
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от 0 глас.