Доставка с Еконт

3636 Комплект градински инструменти с цветни дръжки, 5 броя → Обява 39959684

3636 Комплект градински инструменти с цветни дръжки, 5 броя
гр. Добрич, Пинета Наблюдавай

Публикувана/обновена на 17 март в 10:52 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Други
Кат. номер: 3636
Комплект мини градински инструменти, подходящи за разкопаване и разрохкване на почвата, почистване на плевели, засаждане на цветя. С тях лесно може да изваждате грудки и да оформяте пространството за засаждане. Комплектът се състои от 2 броя лопатки, разрохквател, кореночистач и малка виличка. Изработени от некорозивна стомана с допълнително покритие от черна боя. Дръжките са пластмасови.
Градинарството на чист въздух и слънце е истинска борба със стреса, когато имате правилните градински инструменти. Този комплект градински инструменти от 5 части е идеален за всички градини и стайни растения.

Комплект инструменти от 5 части – перфектният подарък за всеки градинар!

Характеристики:
Ръчен култиватор – идеалното ръчно гребло или ръчна мотофреза за разрохкване на почвата, премахване на плевели, аериране или обработка на вашата градина. Висококачественият метал е устойчив на ръжда, огъване и счупване. Дизайнът осигурява по-удобна работа, като същевременно увеличава възможността за обработка на градинската почва.

2 броя лопатки – основен инструмент, без който никой градинар не може, но не всички лопати са еднакви. С помощта на мини лопатките ще можете да засаждате семена или да изпълнявате други градински задачи с лекота.

Градинска вилица – вилица за копаене с общо предназначение и разбиване на твърда почва.

Ръчна плевка, кореночистач – Използвайте за премахване на плевели в цветни лехи и тревни площи. Тази ръчна плевка има остър и здрав раздвоен връх, който е идеален за премахване на плевели.

Дължина: 21 см
Материал: некорозивна стомана с допълнително покритие от черна боя. Дръжките са пластмасови.


Преглеждания: 220
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
11,50 лв
17479 рейтинг
SVITOSHOP
В Bazar.BG от 04 ноември 2013г.
Последно активен вчера в 16:40 ч.
3409 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!