Каша от просо със смокини, кайсии и тиква, 30 гр.
С кашата от просо със смокини, кайсия и тиква ще се чувствате сити и енергични през целия ден.Каша от просо със смокини, кайсия и тиква е полезна за зрението и храносмилането. Осигурява дълготрайно усещане за ситост.
Ние сме за здравословно, натурално и рационално хранене! Пикантната
каша има страхотен вкус и е много полезна. Тя е идеална за закуска и
осигурява пълноценно хранене през целия ден.
Във всяка порция има само 103 калории. Кашата дава дълготрайно
усещане за ситост и е идеална за тези, които следят фигурата си. Също
така ще стане незаменима за градските жители – премахва токсините и
излишните минерални соли от тялото. Ще бъде оценено и от спортисти и
хора, занимаващи се с физически труд – кашата дава прилив на енергия и
сила.
Хранителните вещества и витаминно-минералният комплекс на кашата определят благоприятния й ефект върху тялото.
- Магнезият е елемент, който има благоприятен ефект върху
функционирането на нервната система; осигурява спокойствие, стабилизира
съня.
- Наличието на антиоксиданти помага за укрепване на организма и неговите защитни функции, повишава нивото на имунитета.
- Поради диетичните фибри червата премахват всичко излишно.
- Регулира перисталтиката и нормализира стомашно-чревния тракт.
- Премахва частици от тежки метали от тялото, пречиства от токсини.Има диуретично и потогонно действие, поради което е полезна при отоци, проблеми с бъбреците и пикочно-половата система.
- Препоръчва се при заседнал начин на живот за регулиране на метаболитните процеси и изгаряне на мазнини.
- Витамините от група В и цинкът участват в процеса на кръвосъздаване,
затова върши отлична работа за повишаване нивото на хемоглобина.
- Витамини А и РР допринасят за регенерацията на кожата.
- Желязото и силицият в просото са строителни материали за коса, зъби и нокти.
Не съдържа консерванти, захар, глутен, аромати и подобрители
на вкуса – 100% естествен състав на продукта и източник на важни за
организма вещества.
ПРИЛОЖЕНИЕ
За да приготвите каша, трябва да добавите 60-70 мл вряла вода, след
това разбъркайте старателно и след 3-5 минути продуктът е готов за
консумиране.