Hемска соковарка на пара за плодове и зеленчуци с вместимост 8 литла Edelstahl 18/10 Rostfrei Made
Доставка
Лично предаване; Купувача
Hемска соковарка на пара за плодове и зеленчуци с вместимост 8 литла
Edelstahl 18/10 Rostfrei
Made in Germany
Изцеждане от едри и дребни плодове, за приготвянето на всякакви сокове, мармалади, ликьори и дори вино.
Изпращам по Еконт с преглед/тест.
Цена 59лв / тел. 0897553557
Извлича сока чрез затопляне на плода докато не се пръсне вътрешният сок изтече и оставяйки месото на плода като краен продукт.
• Произвежда сравнително чиста течност без власинки.
• Прави по-концентриран сок. Поради факта, че е по-чист сок (без власинки) и че част от водата се изпарява, се получава по-наситена и натурална течност.
• Не е трудоемко да се работи със него. Въпреки че има нужда от наглеждане, можете спокойно да се занимавате със странични дейности, наглеждайки периодично процеса.
Извличане на сок от плодове
Колкото по-зрял е плодът, толкова по-ароматен и вкусен е сокът му. Препоръчително е да се смесват сладки с кисели плодове (ягоди със стафиди или ревен, ябълки и круши с бъз). Захарта, нужна според рецептата, се добавя в контейнера за сок, преди да започне извличането му. Разбърквайте сока преди консумация, за да засилите вкуса му.
Не добавяйте захар, ако сокът, който извличате ще бъде използван за приготвяне на желе.
За тази цел са подходящи само незрелите плодове, защото съдържат повече пектин (желиращ агент). Плодовете с по-голямо съдържание на пектин са стафидите, незрелите ябълки и дюли.
Преглеждания: 1 098
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от 0 глас.