Традицията и технологията са перфектно сляти: Раклетовият
грил Klarstein Appenzell Peak е идеалният партньор за успешна раклетова
вечер с приятели, съседи, партньори или членове на семейството.
Насладете се на раклетовият традиционен начин за грил: качествено зрял
кашкавал, разтопен и полято на багета, картофи или месо. За тази цел
кашкавала се слага директно върху повърхността за печене и се поставя
под 1000 W мощен отоплен елемент. Чрез регулиране на височината без
усложнения може да определите за какво време ще осигурите топла и
кремообразна консистенция. Дръжката за кашкавала позволяват определянето
на страничното въртене и хоризонтало наклоно за по-лесното
разпределение на готовия кашкавал на всеки гост. Разбира се, че е
възможно да се регулира мощността чрез интегрираният въртящ се регулатор
според вкусовете и настроението: който обича кашкавалът малко по-тъмен
ще настой температурата до по-висока степен. Ако обаче искате обратно
кашкавала да е само леко разтопен ще бъде по-подходяща по-ниска
температура.
Освен използването като традиционен раклетов грил за кашкавал,
устройството Klarstein Appenzell Peak предлага и възможност за
използване на горната площ като скара. Тук може да изпечете месо или
зеленчуци, които са перфектно подходящи към разтопеният кашкавал.
Здравата изработка и голямата стойка осигуряват абсолютно безопасно използване.
Разтопен кашкавал с раклет скарата Appenzell Peak на компанията Klarstein.