Доставка с Еконт
Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Играчки -> Рисуване и оцветяване в гр. Раковски.

Проектор за рисуване Kruzzel 20558 → Обява 40667486

Проектор за рисуване Kruzzel 20558, снимка 1
Обявата не е активна!
Проектор за рисуване Kruzzel 20558, 22,90 лв
гр. Раковски, Пловдив Изтекла/Деактивирана на 26 февруари в 13:45 ч.
Състояние
Ново
Доставка
Купувача
РИСУВАЛЕН ПРОЕКТОР С ДЕТСКИ АКСЕСОАРИ
ЗА НАУЧАНЕ ДА РИСУВАМЕ – проектор за обучение на рисуване и рисуване е точно това, от което децата се нуждаят, за да започнат своето артистично приключение! Благодарение на проектора те ще се научат как да рисуват правилно линии, така че талантливите ръце да създават перфектно възпроизведени изображения на животни, растения и различни форми само за няколко минути.
ПОДСВЕТКА – след включване на специална подсветка, върху лист от диапозитив, поставен в проектора, ще се покаже избран модел. За да преминете към следващата снимка, просто преместете слайда с една стъпка дясно или ляво. Няма нищо по-лесно! Продуктът улеснява научаване на рисуване, чертане на линии и създаване на нови форми, всичко това съчетано с добро забавление.
3 СЛАЙДА С СНИМКИ – са включени в комплекта 3 диска с 24 картинки на различни теми: инструменти, превозни средства, животни и плодове. Благодарение на тях малкото дете ще започне да се учи да рисува, като рисува линии по определен шаблон.
ВКЛЮЧЕНИ ПИКЕРИ + ТЕТРАДКА – към комплекта с проектора и диапозитивите добавяме 6 цветни маркера и книжка за рисунки. Така че имате всичко необходимо, за да започнете забавлението . Удобна стойка за химикалки ще ви помогне да поддържате ред и винаги да имате необходимите инструменти под ръка.
СПЕЦИФИКАЦИЯ – цвят: син, лилав; подсветка: да; захранване: батерии: 3 x LR44 (включени); брой слайдове: 3; брой снимки: 24; размери: 21 х 24 х 14см; тегло: 140гр.; тегло в опаковка: 439гр.
СПЕЦИФИКАЦИЯ

цвят: син, лилав
подсветка: да
захранване: батерии: 3x LR44 (включени)
брой слайдове: 3
брой снимки: 24
размери: 21 х 24 х 14 см
тегло: 140гр
тегло в опаковка: 439гр
ВКЛЮЧЕНО

6 маркера
3 слайда за проектора (1 кръг има 8 снимки)
тетрадка за рисуване
проектор
подложка за рисуване
Преглеждания: 120
Още обяви в Bazar.BG
Популярни търсения: проектор за рисуване
Вижте подобни обяви: