Хлебопекарна Imetec 7916 Zero-Glu Pro 20 програми 2 бъркалки
Има предоставени реални снимки. Работи без проблеми. В оригинална опаковка. Липсва вътрешния съд. Бъркалките са налични.
Меси, оставя да втаса и пече самостоятелно безглутенов хляб и сладкиши
Започнете да избирате, за да се събуждате всяка сутрин с аромата на прясно изпечен хляб
Технология с двойни лъжици за смесване, контролирана температура на покачване и двоен процес на печене за ароматен и хрупкав хляб
20 автоматични програми за сортове безглутенови брашна за цьолиакия, естествено безглутеново брашно, елда, ориз, боб, овес, грах; програми за месене и втасване на пица,
конфитюри
Аксесоари с незалепващо покритие без BPA и PFOA, подвижен и миещ се капак
Zero-Glu PRO: Свеж, ароматен хляб и вкусни безглутенови сладкиши без много усилия
С машината за хляб Zero-Glu PRO можете да приготвяте хляб, хрупкави кифлички, чабати, питки, пици и десерти с много различни видове брашно, като смеси без глутен или естествено без глутен като ориз, елда, амарант, просо, киноа, сорго, теф; пълнозърнесто и с помощта на различни техники за дрожди: бирена мая, заквасена или пулиш. Можете също да направите безглутеново тесто за пица за печене в домашна фурна, пици и конфитюри. Здравословни рецепти за цялото семейство: Следвайте книгата с рецепти (евентуално или развихрете креативността си. Zero-Glu е лесен за използване: Въведете съставките, изберете програма и машината ще омеси, ферментира и изпече вашето приготвяне перфектно.
20 автоматични програми
Zero-Glu PRO има 20 автоматични програми за използване на всички видове брашно:
7 програми за смеси от брашна без глутен: готови и предлагани в търговската мрежа смеси за хляб, сладкиши и сладкиши със сливи 4 програми за брашна без глутен като ориз, царевица, елда, амарант, просо, киноа, сорго, теф и картофи. Възможност за интегриране на рецепти с брашна, произведени от растителни протеини като боб, овес, грах, лупина и червени лещи. 5 програми за брашно с глутен: за обработка на бяло и пълнозърнесто брашно за приготвяне на хлябове, чабати и сандвичи. Освен това има две програми за приготвяне на хляб с квас и продължително време на ферментация до 12 часа. Някои виждат интегрирането на растителни протеини. Специални програми: за конфитюри, тесто за пица с и без глутен за печене в домашна фурна, за печене на двойни количества и мини пици