Доставка с Еконт

3854 Астронавт LED проектор → Обява 41704069

3854 Астронавт LED проектор
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена на 13 април в 07:07 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на 0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя

Характеристики:
Лазерният проектор на галактиката с форма на астронавт ще бъде страхотна нощна лампа за малките покорители на космоса и една от любимите им играчки! 8 ярки, цветни изображения на галактиката ще оживят и украсят не само детската стая, но и парти, семеен филм или стая за игри. Разнообразието от светлинни ефекти ви позволява да изпитате напълно великолепието на звездното небе. Едно от основните предимства на проектора е неговата мобилност.

За максимално удобство проектиращата нощна лампа Astronaut е оборудвано с дистанционно управление с обхват 5 м и два режима на автоматично изключване - 45 минути и 90 минути. Не е нужно да ставате от леглото, за да го изключите или да се върнете в детската стая и да рискувате да събудите детето си. Просто натиснете бутона на дистанционното управление и изберете таймера, от който се нуждаете. Лазерният проектор Astronaut ще бъде чудесен подарък за рожден ден или друг празник. Ще се хареса както на деца, така и на възрастни. Подарете звездите и направете атмосферата в къщата просто космическа!

Пакетът включва:

Лампа космонавт - 1 бройДистанционно управление - 1 брой
USB кабел за зареждане - 1 брой

Преглеждания: 230
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
44,90 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 11:48 ч.
2088 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!