Доставка с Еконт
76

Детски матраци

Петко Георгиев: Ветото беше груба грешка
Петко Георгиев: Ветото беше груба грешка
преди 6 часа и 21 минути
Стоил Стоилов, ПП: Появяването на Пеевски за вота е изключително висока оценка
Стоил Стоилов, ПП: Появяването на Пеевски за вота е изключително висока оценка
преди 6 часа и 28 минути
« Предишна 1 2
Текуща категория: Обяви за Детски матраци
Оценете обявите за “Детски матраци”

Как да изберем бебешки и детски матраци?

Пълноценният сън зарежда с енергия за целия ден. Когато сме отпочинали добре, сме по-ефективни, с по-добро настроение и повишено умение за учене на нова информация. Искате това за децата си, нали? Ако е така, бъдете внимателни при избора на матрак.

Какъв детски матрак да изберем

Различните фирми предлагат разнообразни качествени модели:

  • ортопедични;
  • с полиуретанова пяна;
  • с мемори пяна;
  • със зимна и лятна страна;
  • с кокосови стърготини.

Добре е да бъде с умерена твърдост, за да се разпределя тежестта равномерно. Важно е също да сте наясно с точния размер. Бебешките креватчета обикновено са с големина 60/120 см или 70/140 см. За по-големите деца са подходящи стандартните размери за възрастни.

Що се отнася до дамаската, нека тя да е от естествена материя. Вече се предлагат разнообразни модели с успокояващия аромат на лавандула или алое вера.

Как да го поддържаме

Изключително удобно е, че някои модели имат свалящ се калъф, който може да се пусне в пералнята. Ако обаче няма такъв, от първостепенно значение е да прочетете добре инструкциите за почистване. За някои модели не се препоръчва мокрене, а само забърсване с влажна кърпа. При други се препоръчва сухо почистване с тънкия накрайник на прахосмукачка + влажно почистване със специални препарати за дамаска.

Защо да изберем Bazar.bg

Обзавеждането на бебешката и детската стая не е нужно да е на висока цена, за да е качествено. На нашите страници ще откриете перфектни предложения на ниски цени. Някои от продуктите са втора ръка, но отлично запазени, други – напълно нови все още в гаранция. Определете своя бюджет и селектирайте обявите до съответната сума. Идеалната нахока ви очаква!