Отговаря бързо
В Bazar.BG от 15 юли 2020г.
Последно активен днес в 10:47 ч.
Тенджерата под налягане спестява много време
за кулинарната обработка на продуктите.
В нея меса от всякакъв вид телешко,овнешко,
говеждо,дивечово и тн...стават изключително бързо.
Поради тази причина готвенето с тенджера под налягане
е много по-икономично.
Когато приготвяте ястия в тенджера под налягане,
те ще стават с около 1/3 по-бързо от в обикновена тенджера.
В нея продуктите запазват напълно вкусовите си качества.
В тенджерата под налягане могат да се приготвят
и диетични ястия с много малко или съвсем без мазнина.
С нея може да варите, да задушавате или да консервирате.
Тенджерата под налягане има
дебело трислойно дъно и е съвместима с всички котлони,
включително и индукционни.
Тенджера под налягане