Доставка с Еконт

4057 Въртяща бъркалка за яйца ръчен миксер за разбиване → Обява 42279288

4057 Въртяща бъркалка за яйца ръчен миксер за разбиване
гр. Добрич, Пинета Наблюдавай

Публикувана/обновена на 12 март в 08:52 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Прибори за готвене
Кат. номер: 4057
Получавтоматична бъркалка за разбиване. Спестете време и усилия с полуавтоматичната бъркалка за яйца. За нула време ще имате перфектно разбити яйца, без да се налага да включвате миксера или да бъркате докато Ви заболи ръката.
Лесна употреба – ръчната бъркалка за яйца работи на принципа на пружината като е нужно само да натискате надолу и да отпуснете нагоре. При всяко натискане, бъркалката за яйца извършва няколко оборота, след това трябва да повторите движението до постигане на желания резултат. Бъркалката за яйца се върти на 360 градуса и не са необходими батерии или електричество, за да разбиете добре сместа.
Мултифункционална – бъркалката за яйца е подходяща за разбъркване и на други съставки като брашно, кайма, нишесте или друг крем за торти и сладкиши. Използвайте и за направата на фрапе, млечни шейкове, протеин, бита сметана, салатни дресинги, майонеза, мляко, бита сметана, сосове, коктейли и др. Пригответе бързо и удобно вкусна закуска като омлет, пържени филийки или палачинки. Напълно подходящ за домашна употреба, пекарна или ресторант
Високо качество и издръжливост – бъркалката за яйца е изработена от неръждаема стомана, която е устойчива на корозия и ръжда. С тази бъркалка за яйца, няма да се притеснявате за огъване или счупване при редовна употреба
Лесно почистване и съхранение – можете да измиете бъркалката за яйца само с вода и веро. Подходяща е и за съдомиялна машина.
Характеристика:
Голям размер: дължина – 31 см ; Диаметър – 7 см - ЦЕНА 5.99лв
Малък размер: дължина – 26.5см ; Диаметър – 6 см - ЦЕНА 4.99лв
Материал: стомана
Преглеждания: 113
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
5,99 лв
17482 рейтинг
SVITOSHOP
В Bazar.BG от 04 ноември 2013г.
Последно активен днес в 18:48 ч.
3428 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!