Соломер,Солометър, тестване на солеността
Доставка
Лично предаване; Купувача
Незаменим в кухнята - соломерът е идеален за измерване на солеността на разтвори, саламури и кисели краставички, използвани при преработката и производството на колбаси и сирене! Високо качество - соломерът е изработен от висококачествено прозрачно стъкло (ареометъра), подходящ за контакт с храна. Лесен за използване - измерването на концентрацията на сол в саламура е изключително лесно! Концентрацията на разтвора в [g] от сол на 1 литър вода. Оптимални условия на работа - тъй като соломерът е калибриран при 20 ° C, препоръчва се тестваната течност да има подобна температура по време на теста. Солемерът е незаменимо устройство при обработката и производството на сирене! Задължително за вашата кухня! Соломерът ще бъде идеален не само за проверка на саламура със сирене, но и за приготвяне на маринати за мариноване на зеленчуци (например краставици), риба и месо. Използвайки соломера, вече няма да се притеснявате от прекалено солени храни и консерви! Измерването на концентрацията на сол в саламурата е изключително лесно. Просто да излеете тестваната саламура в измервателния цилиндър (количество, което позволява свободно потапяне на поплавъка) и след това да отчетете резултата. След поставяне на ареометъра в измервателния цилиндър, резултатът се отчита директно от прозрачната скала като концентрация на разтвора ([g] сол на 1 литър вода).
Преглеждания: 462
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от 0 глас.