Дъска за рязане и сервиране от трипластов бамбук 38х18х1.8см.
Кухненската дъска за рязане е един от най-древните кулинарни инструменти. Във времето този традиционен кухненски предмет се е изменил минимално. Това все така е плоска поставка, служеща за нарязване на различни хранителни продукти по време на готвене или сервиране на маса.
Предимства на бамбуковите дъски за рязане:
Притежават необходимата здравина при рязане на чупливи, мокри, твърди или жилави продукти.
Натуралният бамбук е хипоалергенен и хигиеничен.
Как да се грижим за бамбуковата дъска с дръжка:
Изделието трябва да се мие само ръчно, в топла вода, веднага след употреба. Накисването на дъската във вода може да я повреди - от водата дървесината набъбва.
След измиване е необходимо да се подсуши с мека кърпа. Сушете дъската изправена.
Периодично протривайте изделието с разтвор на оцет или чист лимонов сок. Това е особено препоръчително след рязане на сурово месо или риба.
Преди първа употреба и след това редовно обработвайте с растителна мазнина. Тя създава защитен слой срещу проникване на влага.
Описание:
Материал: бамбук и пчелен восък
Габаритни размери: 38 х 18 х 1,8 см
Удобна дръжка, която може да се използва и за закачане на кука.
Изработваме и дъски по поръчка на клиента.
Преглеждания: 204
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от 0 глас.