Машина за Вакyмиране и Запечатване на Храни Vacuum Sealer
ГАРАНЦИЯ НА ВСИЧКИ СТОКИ!!
ДОСТАВКА ДО 2 РАБОТНИ ДНИ С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ!!
ИЗДАВАНЕ НА ФАКТУРА ПРИ НУЖДА!!
ЗА ПОРЪЧКА:
-Напишете тук две имена
-Телефон за контакт
-Адрес на Еконт /Личен адрес
Или на ТЕЛ:О87833ОО74 /ВАЙБЪР/ТЕЛЕГРАМ/WHATSAPP
МОЛЯ РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НИ ОБЯВИ.
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:
Машина за Вакyмиране и Запечатване на Храни Vacuum Sealer
Подходяща за всякакви храни
Лесна за работа
Перфектен резултат
Компактната вакуумна система за запечатване запазва храната прясна, с антибактериални, устойчиви на влага и плесени, антиоксидантни свойства. Операция с вакуумен уплътнител с едно докосване, лесна за използване. Нисък шум и ниски вибрации. Вакуумните опаковки спомагат за запазване на вкуса и цялостното качество.
Вакуумните опаковки удължават живота на храните, като отстраняват по-голямата част от въздуха. Предотвратява влизането на въздух в запечатаните пликове, като по този начин намалява окислението и развалянето на храната.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Модел: LP-11
Напрежение: 60Hz 220V-240V / 50Hz
Мощност: 90W
Размер на продукта: 15 * 3 * 2,1 инча
Вакуумни торбички: 10 * 8 инча (10 броя)
Вакуумни градуси: -45Kpa / -60Kpa
Как работи уреда:
- Включете уреда в източник на захранване, зеленият светодиод се включва.
- Поставете единия край на торбата върху запечатващата лента, но се уверете, че краят не влиза във вакуумната камера.
- Затворете капака и след това натиснете от двете страни на капака и заключете ключалките. Натиснете Бутон „Само запечатване“ за 3 секунди и светодиодът ще стане червен.
- След това натиснете от двете страни на капака, докато червеният светодиод отново стане зелен.
- Запечатването приключи, отворете горния капак и извадете торбата.
Как да вакуумирате и запечатвате:
- Поставете храната в плика, като се стараете да не го препълвате. Почистете и изправете отворения край на плика.
- Поставете отворения край на торбата във вакуумната камера под всмукателя на въздух.
- Затворете капака и след това натиснете от натискайки от двете страни заключете капака.
- Натиснете бутона „Vacuum & Seal“ и зеленият светодиод ще мига. Торбичката ще бъде авоматично вакуумирана.
- Когато светодиодът стане червен, торбичката ще бъде запечатана автоматично.
- Когато светодиодът отново стане зелен, процесът е завършен.
- Отворете вакуум освобождаващия клапан и освободете вакуумното налягане вътре в машината.
- Отворете горния капак и извадете торбата. Охладете или замразете затворената торбичка с храна, ако е необходимо.
- Само запечатване( без вакуум)
Почистване и поддръжка:
- Винаги изключвайте уреда от контакта, преди да почиствате уреда.
- Не го потапяйте във вода или друга течност.
- Не използвайте абразивни почистващи препарати за почистване на уреда, тъй като те ще надраскат повърхността.
- Избършете външната страна на устройството с влажна кърпа или гъба и мек препарат.
- За да почистите вътрешността на устройството, избършете всяка храна или течност с хартиена кърпа.
- Изсушете старателно, преди да го използвате отново.
Съвети за вакуумно запечатване:
- Не препълвайте торбите, оставете достатъчно място в отворения край на торбата, така че да може да се постави върху вакуумната камера правилно.
- Не мокрете отворения край на чантата. Мокрите торбички може да са трудни за топене и плътно затваряне.
- Почистете и изправете отворения край на торбата преди запечатване.
- Не вакуумирайте неща с остри върхове като рибни кости и твърди черупки. Те могат да разкъсат плика.
- Оставете вакуумния уплътнител да почива 2 минути след всяко запечатване или вакуумно запечатване.
Машина за Вакyумиране и Запечатване на Храни Vacuum Sealer се предлага на промо цена до изчерпване на количествата!